Valitse Sydämellä
Etusivu

Yritysvastuu näkyväksi

Auttamisesta arkea -merkki on osoitus vastuullisesta toiminnasta.

Mikä on Auttamisesta arkea -merkki?

Pienten yritysten on vaikea tuoda tekemäänsä vastuullisuustyötä esiin. Auttamisesta arkea -merkillä osoitat, että olet osa isompaa vastuullisten toimijoiden joukkoa. Se on asiakkaalle selkeä viesti, että teet osaltasi auttamisesta arkea. Merkki kertoo myös, että osallistat asiakasta ja annat hänelle mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskunnallisiin epäkohtiin.

Voit lisätä merkin verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan, kivijalkaliikkeen kassakoneeseen, sisäänkäynnin yhteyteen ikkunaan tai muuhun haluamaasi paikkaan, jossa asiakkaasi näkee merkin.

58 % suomalaisista pyrkii tekemään vastuullisen ja kestävän valinnan aina kun se on mahdollista, Influenssin teettämä Taloustutkimuksen lahjoittamiskysely 02/2021. Auttamisesta arkea -merkkiä kannattaa hyödyntää viestinnän ja markkinoinnin tukena, sillä se vahvistaa brändimielikuvaasi vastuullisena toimijana.

Miten ansaitsen Auttamisesta arkea -merkin?

Jokainen kauttamme palveluja myyvä yritys ansaitsee Auttamisesta arkea -merkin. Kun olet aloittanut palvelujesi myynnin kauttamme, niin toimitamme sinulle ohjeet ja merkkipaketin käyttöösi.

Eettisen ja vastuullisen toiminnan ohjeistus

Toimimme vain rehtien yritysten kanssa, siksi jokaisen kumppaniryrityksen on vakuutettava, että noudattaa järjestökumppanien laatimaa eettisen ja vastuullisen toiminnan ohjetta. Jos hoidat yrityksesi asiat laillisesti ja yhteiskuntamme sääntöjen mukaan, niin luultavasti täytät myös vaatimuksemme.