Valitse Sydämellä
Yrityksille

Tule verkkokauppiaaksi ja kasvata myyntiäsi

Uusia asiakkaita ja yritys- sekä yhteiskuntavastuuta näppärästi samassa paketissa.

Mitä ja kenelle

Valitse Sydämellä on verkkokauppa, jossa teet ulkoistettua asiakashankintaa. Asiakashankinnan lisäksi toteutat yhteiskuntavastuuta ja olet mukana tekemässä auttamisesta arkea.

Tuo palveluitasi myyntiin valitsesydamella.fi verkkokauppaan ja me hankimme sinulle asiakkaita. Maksat ostavista asiakkaista pienen välityspalkkion ja me lahjoitamme välityspalkkiosta osan asiakkaasi valitsemaan avustuskohteeseen. Tunnetut ja luotettavat järjestöt vastaanottavat lahjoitukset ja ohjaavat avun perille.

Verkkokauppamme on tarkoitettu kaikille palvelualan yrityksille. Meille sopii mukaan esimerkiksi ravintolat, teatterit, hierojat, kampaajat, kauneushoitolat, autokorjaamot, yms. Jos olet epävarma voiko yrityksesi myydä palveluja kauttamme, ota yhteyttä ja keskustellaan yhdessä.

Huomaa, että vaikka me teemme lahjoituksia, on komissiomme sinun yrityksellesi tavanomainen asiakashankinnan kulu ja liiketoiminnassasi vähennyskelpoinen. Lue täältä mikä on Valitse Sydämellä.

Mitä hyötyä?

  • Lisää asiakkaita ja kauppaa. Asiakashankinnan ulkoistaminen on riskitöntä.

  • Sydämen valinnat vaikuttavat tunteisiin ja asiakkaan osallistaminen hyvän tekemiseen sitouttaa. Annat asiakkaalle mahdollisuuden vaikuttaa.

  • Näkyvyyttä ja positiivista huomiota vastuullisten järjestötoimijoiden seurassa.

  • Valitse Sydämellä -merkki viestintäsi tueksi. Merkki tukee brändimielikuvaasi vastuullisena toimijana. Lue lisää Valitse Sydämellä-merkistä.

Näin palvelu toimii

  1. Asiakas tekee ostoksen ja vastaanottaa sähköpostiin lahjakortin
  2. Hän esittää lahjakortin kassalla ja sinä merkitset lahjakortin käytetyksi partneriportaalissa
  3. Me tilitämme sinulle ostoksen summan, josta vähennämme komission.

Luotettavaa ja vastuullista palvelua

Valitse Sydämellä palvelua ohjaa joukko hyvämaineisia ja eettisesti toimivia suomalaisia järjestöjä, jotka tekevät tärkeää auttamistyötä yhteiskunnassamme. Jokaisella keräyksellä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Lue lisää järjestökumppaneista.

Järjestökumppanit ovat laatineet eettisen ja vastuullisen toiminnan ohjeen, jota jokainen yrityskumppanimme sitoutuu noudattamaan.