Valitse Sydämellä
Yrityksille

Tule kumppaniksi ja kasvata myyntiäsi

Lisää asiakkaita ja enemmän myyntiä riskittömästi!

Verkkokauppakumppanuus palvelualan yrityksille

Valitse Sydämellä on palvelualan yritysten verkkokauppa, jossa ulkoistat asiakashankintaasi ja hankit lisää asiakkaita ilman kiinteitä kuluja. Samalla toteutat helposti yritys- ja yhteiskuntavastuuta sekä vahvistat brändimielikuvaasi vastuullisena toimijana.

Verkkokauppakumppanuus on tarkoitettu kaikille palvelualan toimijoille kuten autokorjaamoille, hierojille, kampaamoille, teattereille, kauneushoitoloille yms.

Helppo toimintamalli

Me hankimme verkkosivuillemme liikennettä ja teemme kauppaa puolestasi. Maksat vain ostavista asiakaista välityspalkkion, josta me lahjoitamme osan asiakkaasi valitsemaan avustuskohteeseen.

Asiakkaasi silmissä yrityksesi brändimielikuva vahvistuu, sillä annat hänelle mahdollisuuden vaikuttaa, kun maksamaasi komissiota ohjataan asiakkaan henkilökohtaisesti valitsemaan avustuskohteeseen. Avustuskohteita on jo lähes kaksisataa lapsista, vanhuksiin, eläimiin, luontoon yms.

Näin palvelu toimii kassalla

  1. Asiakas tekee ostoksen ja vastaanottaa sähköpostiin kuitin ja lunastuskoodin.
  2. Asiakas esittää kuitin kassalla ja sinä merkitset koodin käytetyksi partneriportaalissa.
  3. Me tilitämme sinulle ostoksen summan, josta vähennämme komission.

Koodin lunastaminen ei ruuhkauta kassaa, sillä sen voi tehdä nopeasti vaikka älypuhelimella tai tabletilla.

Luotettava ja vastuullinen

Palvelumme taustalla on joukko hyvämaineisia ja eettisesti toimivia kansalaisjärjestöjä, jotka tekevät auttamistyötä yhteiskunnassamme. Jokaisella rahankeräyskohteella on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Lue lisää järjestökumppaneista.

Järjestökumppanit ovat laatineet eettisen ja vastuullisen toiminnan ohjeen, jota jokainen yrityskumppanimme sitoutuu noudattamaan.