Valitse Sydämellä
Tietoa meistä

Yritystarina

Valitse Sydämellä –palveluidea syntyi kun haluttiin tehdä toimintamalli puhtaalta pöydältä. Ville perusti Influenssi Oy:n ja kutsui työpariksi Mari-Sanna Saariston.

Ville Mäkilä

Halusin rakentaa yrityksen, jossa voiton tavoittelun sijaan hyvän tekeminen olisi pääasia. Hanke sai alkunsa, kun esittelin idean Kirkkopalvelut ry:n päättäjille. Astelin tapaamiseen sydänpuku päällä ja kolmen tunnin keskustelun jälkeen tulimme tulokseen, että tämä tehdään. Vuoden kuluessa mukaan liittyi useampi järjestötoimija ja näin Valitse Sydämellä sai pikkuhiljaa taakseen vahvat tukijoukot. Nyt järjestöillä on hallituspaikat ja he ohjaavat Valitse Sydämellä -palvelun toimintaa.

Haluan nähdä hyvinvointia ympärilläni. Mitä paremmin oma elinympäristöni voi, sitä paremmin voin itsekin ja sitä valoisammalta tulevaisuus näyttää. Valitse Sydämellä antaa minulle mahdollisuuden elää merkityksellistä elämää.

Mari-Sanna Saaristo

Haluan herätä aamuisin niin, että tiedän tekeväni jotain merkityksellistä elämälläni. Uskon syvästi siihen, että hyvä kiertää ja meillä on mahdollisuus tehdä maailmasta parempi paikka kaikille elää ja olla. Auttaminen on aina ollut iso osa minua ja on upeaa saada olla mukana Valitse Sydämellä-palvelussa. Olen tehnyt paljon töitä erilaisissa tapahtumissa ja festivaaleilla ja tykkään siitä, että se tekemisen meininki on läsnä joka päivä. Ja tässä se kyllä totisesti on!

Valitse Sydämellä tukijat

Palveluamme ollut alusta asti tukemassa ja rakentamassa monta eri alan ammattilaista. He ovat kokeneet tekemämme työn tärkeäksi ja ovat osaltaan mahdollistaneet palvelun toteutumisen.

Houston Analytics

Vastuullinen tiedolla johtaminen on ollut Houston Analyticsin ytimessä perustamisesta lähtien. Datalla ohjatut päätökset yhdistettynä ihmisten osaamiseen tuottavat parhaita tuloksia. Valitse sydämellä -hanke on loistava esimerkki siitä, miten hyviä asioita saadaan mahdollisimman monelle. Olemme ylpeitä, että saamme olla mukana! Toimitusjohtaja Antti Syväniemi

Videotiiviste Oy

Valitse sydämellä on erityinen avaus, joka tuo välittömän auttamisen ja vaikuttamisen jokaisen ulottuville. Me uskomme, että yksilön arjen valinnoilla on todella merkitystä. Olemme ylpeinä kiteyttämässä ja välittämässä Suurella sydämellä sanomaa selitysvideoidemme avulla. Joni Heinonen, partner

Taloustutkimus

Koemme Taloustutkimuksessa, että sen lisäksi että annamme äänen kansalaisille tutkimustemme kautta, haluamme olla mukana kantamassa yhteiskuntavastuutamme myös tukemalla hyväntekeväisyysjärjestöjen tärkeää työtä eri tavoin, esimerkiksi näin Valitse Sydämellä -hankkeen yhteistyökumppanina. Markkinointijohtaja Kari Roose

Custobar

Valitse Sydämellä -hanke kerää yhteen kuluttajat, yritykset ja järjestöt yhteisen tavoitteen ääreen ja onnistuu tavoittamaan avullaan valtaosan Suomen väestöstä. Olemme ylpeitä saadessamme olla osa tätä hienoa joukkoa ja tärkeää työtä! Aleksi Montonen, Head of Business Development

Timo Vasankari

Valitse sydämellä -hanke on hieno esimerkki siitä, mitä digitalisaatio voi tarkoittaa käytännössä: uusi palvelu tuo modernilla tavalla auttajien tietoisuuteen ympärillämme olevat moninaiset avuntarpeet ja niiden parissa hyvää työtä tekevän järjestötoiminnan. Tämä on hanke, jota olen mielelläni edistämässä omalla asiantuntijapanoksellani.