Valitse Sydämellä
Tietoa meistä

Missio

Missiomme on tehdä yhdessä auttamisesta arkea valinta kerrallaan.

Toteutamme missiota antamalla kuluttajalle mahdollisuuden vaikuttaa omilla ostovalinnoillaan itselleen merkityksellisiin avustuskohteisiin. Samalla kun saa tarvitsemansa palvelun, tulee tukeneeksi paikallista yrittäjää ja itselleen tärkeää avustuskohdetta.

Vaikutamme kolmella tasolla

Tuemme yksilöitä tekemään vastuullisia valintoja, teemme ostokokemuksesta merkityksellisen, autamme auttamaan ja muutamme ajattelutapoja. Yrityselämää ohjaamme osallistumaan ja tekemään enemmän yhteistä hyvää ja vähentämään eriarvoisuutta. Yhteiskunnallisesti olemme osana ratkaisemassa ongelmia ja ohjaamassa ajattelutapoja kohti kestävämpää sekä vastuullisempaa toimintaa.

Arvomme

Vastuullinen toiminta on lähtökohtamme ja otamme sen huomioon kaikessa toiminnassa yhtiöjärjestyksestä lähtien. Toimimme yhdessä järjestöjen kanssa laaditun eettisen ja vastuullisen toiminnan ohjeen mukaisesti emmekä esimerkiksi koskaan välitä tupakkaa, alkoholia, sähkösavukkeita tms tuotteita tai palveluita, jotka ovat järjestökumppaniemme periaatteiden vastaisia.

Yhteistyö on onnistuneen toiminnan edellytys. Kun kumppanimme menestyvät, mekin menestymme. Mitä enemmän tuotamme työtä yrityskumppaneille, sitä enemmän lahjoitamme varoja rahankeräyksiin.

Toimintamme on läpinäkyvää ja avointa. Asiakkaamme voivat olla varmoja, että lahjoitukset menevät perille, sillä järjestökumppanit valvovat toimintaa ja he raportoivat lahjoitukset Poliisihallitukselle.