Valitse Sydämellä
Tietoa meistä

Mikä on Valitse Sydämellä?

Olemme kansalaisjärjestöjen käytännön rahankeräyksen toimeenpanija. Toimintamme ensisijainen tarkoitus on tuottaa hyvää yhteiskuntaan.

Valitse Sydämellä on kansalaisjärjestöjen käytännön rahankeräyksen toimeenpanija. Tuotamme hyvää yhteiskuntaan keräämällä varoja auttamistyöhön ja lisäksi lahjoitamme omia varojamme auttamiseen.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Verkkokauppa, jossa esillä paikallisten yritysten palveluita
  • Kiinteistönvälittäjän kilpailuttaminen
  • Turku Energian tuulisähkösopimus
  • Käyttälainojen kilpailuttaminen
  • Lahjoituskampanjat yrityksille

Mukana kolme osapuolta

Asiakas eli sinä voit vaikuttaa arkisilla ostovalinnoilla itsellesi merkityksellisiin avustuskohteisiin. Ostamalla esimerkiksi lounaan tai autonhuollon ohjaat osan ansaitsemastamme välityspalkkiosta haluamaasi rahankeräyskohteeseen. Sinun kannalta kysymys onkin ensisijaisesti arvovalinnoista. Kun hankit arjen palveluita meiltä, tuet paikallista yritystä ja samalla itsellesi tärkeitä arvoja. Jokainen ostos tuottaa rahaa hyväntekemiseen eikä lahjoitus ei ole koskaan pois omasta lompakostasi, sillä ostokset ovat normaalihintaisia tai edullisempia.

Järjestökumppanien lahjoituskohteita on palvelussa esillä tällä hetkellä noin 200 kpl. Voit ohjata lahjoituksia mihin tahansa valitsemaasi kohteeseen haluamallasi alueella.

Järjestöt toimivat hallituksessa ja palvelua ohjaavassa työryhmässä sekä vastaanottavat tekemämme lahjoitukset. Jokaisella lahjoituskohteella Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Lue lisää järjestöistä.

Yrityskumppanit myyvät omia palveluitaan kauttamme ja maksavat toteutuneista kaupoista pienen välityspalkkion. Kun välityspalkkiota ohjataan rahankeräyksiin, yritys tulee samalla toteuttaneeksi vastuullisuustyötä ja yhteiskuntavastuuta. Lue lisää yrityskumppanuudesta.

Yrityksille toteutamme myös lahjoituskampanjoita, joilla keräämme varoja järjestöjen rahankeräyksiin. Lue lisää lahjoituskampanjasta täältä.

Tavoitteet

Toimintamme ensisijainen tarkoitus on rakentaa hyvinvointia Suomeen ja tehdä auttamisesta arkea. Haluamme muuttaa yritys- ja ostokulttuuria vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä korostavaan suuntaan. Kukin asiakas voi omalla ostokäyttäytymisellään ja yrityskumppani myyntikäyttäytymisellään tuottaa hyvinvointia ympäristöönsä. Yrityskumppanin palvelun käytöstä maksamaa palkkiota ohjataan asiakkaan osoittamaan rahankeräykseen.

Mitä laajempaa Valitse Sydämellä -palvelun käyttäminen on, sitä enemmän varoja auttamiseen jaetaan.