Valitse Sydämellä
Tietoa meistä

Valitse Sydämellä kiteytettynä

Verkkokauppa, jossa jokainen ostos tukee paikallisia yrityksiä ja tuottaa varoja lahjoituksiin.

Tuotamme hyvää yhteiskuntaan jakamalla varojamme rahankeräyksiin, hankkimalla töitä kumppaniryrityksille ja tuomalla sinulle vastuullisen ja kestävän valinnan mahdolliseksi.

Näin palvelu toimii

Kun teet ostoksen verkkokaupastamme, saa kumppaniyritys uuden ostavan asiakkaan ja me ansaitsemme pienen välityspalkkion. Tätä välityspalkkiota sinä ohjaat valitsemaasi avustuskohteeseen. Ostaminen kauttamme on sinulle tapa vaikuttaa.

Tunnetut ja luotettavat järjestökumppanit vastaanottavat tekemämme lahjoitukset ja ohjaavat apua perille.

Mukana kolme osapuolta

Asiakas eli sinä voit vaikuttaa ostovalinnoilla itsellesi merkityksellisiin avustuskohteisiin. Ohjaat välityspalkkiota haluamaasi rahankeräyskohteeseen ja sinun kannalta kysymys onkin ensisijaisesti valinnoista. Kun hankit arjen palvelut verkkokaupastamme, tuet paikallista yritystä ja itsellesi tärkeitä arvoja. Jokainen ostos tuottaa rahaa hyväntekemiseen eikä lahjoitus ei ole koskaan pois omasta lompakostasi.

Järjestökumppanit ovat yhdistäneet voimansa, sillä hätä yhteiskunnassa on suuri ja uusia rahankeräysmuotoja tarvitaan kipeämmin kuin koskaan. Valitse Sydämellä on järjestöjen yhteinen rahankeräystyökalu.

Järjestöt toimivat hallituksessa ja palvelua ohjaavassa työryhmässä sekä vastaanottavat tekemiämme lahjoituksia Poliisihallituksen myöntämiin rahankeräyksiin. Lue lisää järjestöistä.

Yrityskumppanit myyvät omia palveluitaan kauttamme ja maksavat toteutuneista kaupoista pienen välityspalkkion. Kun välityspalkkiota ohjataan rahankeräyksiin, yritys tulee samalla toteuttaneeksi vastuullisuustyötä ja yhteiskuntavastuuta. Lue lisää yrityskumppanuudesta.

Tavoitteet

Toimintamme ensisijainen tarkoitus on rakentaa hyvinvointia Suomeen ja tehdä auttamisesta arkea. Haluamme muuttaa yritys- ja ostokulttuuria vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä korostavaan suuntaan. Kukin asiakas voi omalla ostokäyttäytymisellään ja yrityskumppani myyntikäyttäytymisellään tuottaa hyvinvointia ympäristöönsä. Yrityskumppanin palvelun käytöstä maksamaa palkkiota ohjataan asiakkaan osoittamaan rahankeräykseen.

Mitä laajempaa Valitse Sydämellä -palvelun käyttäminen on, sitä enemmän varoja auttamiseen jaetaan.