Valitse Sydämellä
Tietoa meistä

Mikä on Valitse Sydämellä?

Vastuullisia valintoja ja auttamisesta arkea valinta kerrallaan

Laaja joukko hyvämaineineisia ja luotettavia kansalaisjärjestöjä poikkeuksellisen laajassa yhteistyössä tarkoituksenaan tehdä auttamisesta arkea.

Valitse Sydämellä palvelussa on kolme osapuolta - kuluttaja, yritys ja kansalaisjärjestöt.

Kuluttajalle

Palvelun käyttäminen on arvovalinta ja tapa vaikuttaa, sillä jokainen kauttamme tehty ostos tuottaa varoja auttamiseen. Saat itse valita avustuskohteen ja näin ollen tekemäsi ostos tukee itsellesi tärkeitä arvoja. Alustalla on paikallisia yrityksiä eri alueilta ympäri Suomea. Palveluostokset ovat aina normaalihintaisia tai edullisempia eikä hintoihin ole koskaan lisätty lahjoituslisää.

Kolme hyvää syytä käyttää palvelua

  • Vastuullisuus - Ostamalla palveluita kauttamme kanavoit varoja hyvän tekemiseen.
  • Oma päätös - Sinä päätät kenelle teemme lahjoituksen.
  • Helppoa ja nopeaa - Paikallisia yrityksiä yhdessä paikassa aikaa hukkaamatta.

Yrityksille

Verkkokauppakumppanuus on helppo tapa lisätä myyntiä ja toteuttaa vastuullisuutta ilman kiinteitä kuluja. Yritykset tuovat palvelut alustalle myyntiin ja maksavat komission toteutuneista kaupoista. Jokaisesta ostoksesta ohjautuu osa asiakkaan valitsemaan avustuskohteeseen. Lue lisää verkkokauppakumppanuudesta.

Lahjoitusalustan avulla perinteinen lahjoittaminen muuttuu liiketoiminnan edistäjäksi. Lahjoitustalustalla yrityksen tekemä kokonaislahjoitus pilkotaan pienempiin osiin, lahjoitusseteleihin. Lahjoitusseteleillä osallistetaan asiakasta, työntekijää tai sidosryhmiä ohjaamaan lahjoituksen itselleen tärkeimpään avustuskohteeseen ja näin vaikutetaan asiakkaan tunteisiin. Lue lisää lahjoitusalustasta täältä.

Kansalaisjärjestöt

Valitse Sydämellä on kansalaisjärjestöjen yhteinen varainkeruutyökalu, jolla paikataan valtion rahoituksen laskusta aiheutuvaa aukkoa ja hankitaan varoja auttamiseen. Järjestöt tekevät yhteistyötä kanssamme ja viestivät palvelusta yhteiskuntaan. Valitse Sydämellä lahjoittaa omasta liikevoitostaan ison osan auttamistyöhön.

Jokainen järjestö käy läpi tiukan valintaprosessin ja vain luotettavat ja eettisesti toimivat järjestöt pääsevät palveluun mukaan. Erilaisia rahankeräyskohteita on alustalla jo lähes 200 kpl. Valitse Sydämellä toimii kansalaisjärjestöjen käytännön rahankeräyksen toimeenpanija ja merkittynä järjestöjen rahankeräyslupiin. Lue lisää järjestöistä.

Tavoitteemme

Toimintamme ensisijainen tarkoitus on rakentaa hyvinvointia Suomeen ja tehdä auttamisesta arkea. Kannattava liiketoiminta on kuitenkin toimintamme edellytys. Tahtotilamme on muuttaa yritys- ja ostokulttuuria vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä korostavaan suuntaan. Lue lisää missiostamme.