Valitse Sydämellä
Tietoa meistä

Sydämen lähettiläs

Yksi ostovalintasi voi saada aikaan kymmenien tuhansien eurojen lahjoituksen.

Tule mukaan Sydämen Lähettilääksi

Joskus kuulee sanottavan, että yhden ihmisen valinnalla ei ole merkitystä isossa mittakaavassa. Me rohkenemme olla eri mieltä. Tekemällä ensimmäisen ostoksen kauttamme ja kertomalla siitä kavereillesi voit kerätä itsellesi verkostoa, jonka avulla näet miten yksi ostos sai liikkeelle kasvavan ostosten sarjan. Mitä enemmän kaverisi ja heidän kaverinsa tekevät ostoksia, sitä enemmän rahaa lahjoitetaan auttamiseen. Yksi pieni ostos voi saada aikaan kymmenien tuhansien eurojen lahjoitukset. Ainoa mitä tarvitaan on se ensimmäinen ostos!

Sydämen Lähettiläs tarkoittaa rekisteröitynyttä henkilöä, joka on kutsunut mukaan vähintään yhden kaverin. Hyvän lähettiläänä näet omat ja kavereidesi ostoksista tehtävät lahjoitukset yhteensä. Myös kavereidesi kutsumat uudet rekisteröityneet henkilöt lasketaan yhteen ja verkostosi kumulatiivinen lahjoitussumma kasvaa entisestään.

Etsimme vaikuttajia

Vaikuttajat saavat äänensä kuuluviin ja heidän mielipiteitä kuunnellaan. Me etsimme henkilöitä, jotka kokevat tekemämme työn merkitykselliseksi ja haluavat auttaa keräämään rahaa lahjoituksiin. Voit tukea haluamaasi järjestöä tai edistää valitsemasi rahankeräyskohteen näkyvyyttä kauttamme. Haluatko auttaa? Ota yhteyttä ville@influenssi.fi

Yrityskumppani

Myymällä yrityksesi palveluja kauttamme, tekemiemme lahjoitusten summa kasvaa. Laskemme yhteen yrityksesi myyntitapahtumien ansiosta tapahtuneet lahjoitukset ja toimitamme viestintäsi ja markkinointisi tueksi Valitse Sydämellä -merkin.