Valitse Sydämellä
Tietoa meistä

Hyvän lähettiläs

Yksi ostovalintasi voi saada aikaan kymmenien tuhansien eurojen lahjoituksen.

Tule mukaan hyvän lähettilääksi

Joskus kuulee sanottavan, että yhden ihmisen valinnalla ei ole merkitystä isossa mittakaavassa. Me rohkenemme olla eri mieltä. Tekemällä ensimmäisen ostovalinnan kauttamme ja kertomalla siitä kavereillesi, tuet paikallista yritystä ja kerrot mahdollisuudesta auttaa. Samalla verkostosi kasvaa kuin itsestään. Yksi valinta voi saada aikaan satojen tuhansien eurojen lahjoitukset. Ainoa mitä tarvitaan on tehdä ensimmäinen valinta.

Hyvän lähettiläs tarkoittaa rekisteröitynyttä henkilöä, joka on kutsunut mukaan vähintään yhden kaverin. Hyvän lähettiläänä näet omat ja kavereidesi ostoksista tehtävät lahjoitukset yhteensä. Myös kavereidesi kutsumat uudet rekisteröityneet henkilöt lasketaan yhteen ja verkostosi kumulatiivinen lahjoitussumma kasvaa entisestään.

Etsimme vaikuttajia

Vaikuttajat saavat äänensä kuuluviin ja heidän mielipiteitä kuunnellaan. Me etsimme henkilöitä, jotka kokevat tekemämme työn merkitykselliseksi ja haluavat auttaa keräämään rahaa lahjoituksiin. Voit tukea haluamaasi järjestöä tai edistää valitsemasi rahankeräyskohteen näkyvyyttä kauttamme. Haluatko auttaa? Ota yhteyttä ville@influenssi.fi

Yrityskumppani

Myymällä yrityksesi palveluja kauttamme, tekemiemme lahjoitusten summa kasvaa. Laskemme yhteen yrityksesi myyntitapahtumien ansiosta tapahtuneet lahjoitukset ja toimitamme viestintäsi ja markkinointisi tueksi Valitse Sydämellä -merkin.