Valitse Sydämellä

Kiinteistönvälitys Vantaa

Kilpailuta välittäjä vain kahdessa minuutissa - kiinteistönvälitys Vantaa.

Tee hyvää yhteiskuntaan ja auta haluamaasi kohdetta

Helppo, nopea , 100% ilmainen kiinteistönvälittäjän kilpailutus ilman sitoumuksia. Kun asuntosi on myyty, niin ohjaat osan välityspalkkiosta valitsemaasi kohteeseen. Lue lisää
Keskimääräinen lahjoitus 150 000 euron arvoisesta asunnon myynnistä on 130 euroa.

Näin kilpailutat kiinteistönvälittäjän

Täytä hakemus

Syötä asuntosi perustiedot

Tietojen täyttö vie 2 minuuttia.

Kilpailutamme välittäjät

Odota yhteydenottoja

24 h sisällä max 3 yhteydenottoa paikallisilta välittäjiltä.

Valitse sopivin

Valitse sopivin välittäjä

Jos löydät sopivan kiinteistönvälittäjän, tee toimeksiantosopimus.

Ohjaa varoja hyvään

Ohjaa varojamme hyvään

Kun asunto on myyty, saat sähköisen lahjakortin, jolla ohjaat osan välityspalkkiosta haluamaasi kohteeseen.

Millainen paikka Vantaa on asua?

Vantaa tarjoaa asukkailleen palan maaseutua kaupungissa. Vantaan leppoisa, suvaitseva ilmapiiri on asia, mistä vantaalaiset ovat ylpeitä. “Pikkukylän” tunnelma isossa kaupungissa. Tiedekeskus Heureka sijaitsee Vantaan Tikkurilassa ja tarjoaa kausittain vaihtuvat tiede näyttelyt asiakkaille. Heurekassa vierailee vuosittain yli 400 000 kävijää. Viihdekeskus Flamingo ja kauppakeskus Jumbo ovat suosittuja vapaa-ajanviettopaikkoja, joista löytyy varmasti aktiviteetteja jokaiseen makuun.

Vantaan luonto ja ulkoaktiviteetit

Kuusijärvi on paikallisten sekä pääkaupunkiseudun ihmisten suosima ulkoilualue. Kesäisin lämpiää 2018 uusitut saunat järven rannalla ja erilaisia aktiviteetteja on mahdollista harrastaa järven läheisyydessä. Talvikaudella alueelle houkuttelee kävijöitä hyvin hoidetut hiihtoladut sekä avantouinti ja aito suomalainen savusauna.

Toinen vantaalaisten suosima ulkoilualue on Sipoonkorpi. Sipoonkorvessa on rikas ja nopeasti vaihteleva metsäluonto sekä kolme erilaista luontopolkua valittavana. Alueen järvissä voi käyttää jokamiehenoikeutta ja napata vonkaleen ruokapöytään tai vaikkapa tehdä hevosratsastus retken. Sipoonkorpi onkin suosittu retkeilyalue ja moni lähtee telttailemaan Ängesbölen tai Kalkinpolttajanpolun tulenteko paikoille. Sipoonkorven alue on Vantaalaisille sydäntä lähellä oleva paikka, missä voi kokoontua yhteen ja nauttia kauniista luonnosta.

Kiinteistönvälitys Vantaa ja alueen välittäjät

Kodin osto tai myynti on aina iso päätös ja siihen liittyy monenlaisia tunteita, kysymyksiä sekä lakiasioita. Et ole yksin isojen päätösten äärellä, sillä olemme koonneet ammattilaisia kiinteistönvälitys Vantaa alueelta sinun avuksesi. Kun haluat myydä asuntosi tai ostaa uuden, saat kilpailutettua kauttamme luotettavan kiinteistönvälittäjän Vantaalta turvaamaan koko asunnon myynnin alusta loppuun asti.

Kiinteistönvälitys Vantaa alueella kilpailutus on helppoa ja nopeaa. Aikaa kilpailuttamiseen menee vain kaksi minuuttia. Aloita kilpailutus syöttämällä asuntosi tiedot. Tämän jälkeen sinuun on vuorokauden sisällä yhteydessä kolme kiinteistönvälittäjää eri välitystoimistoista. Näin sinun on helppo vertailla eri välittäjät ja saada kolme eri arviota asuntosi myyntihinnasta vaivattomasti. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Jos teet myyntitoimeksiannon ja myyt asuntosi, niin me lahjoitamme selvää rahaa valitsemaasi avustuskohteeseen. Lahjoitus ei ole sinulta pois, eikä välityspalkkiosi ole tämän takia yhtään tavallista korkeampi.

Muista, että kiinteistönvälittäjän valinnassa ei kannata tuijottaa pelkkää välityspalkkion määrää. Tärkeintä on löytää välittäjä, joka on sinulle sopivin ja ymmärtää sinun tarpeet ja asuntosi erityispiirteet. Usein kalliimpi välittäjä saa asunnostasi paremman hinnan. On myös hyvä kysyä mitä välityspalkkio pitää sisällään. Toisilla kiinteistönvälittäjillä välityspalkkio sisältää kaiken, toiset taas hinnoittelevat netti-ja lehti-ilmoitukset, asiakirjakulut, valokuvauksen ym. kulut erikseen.

Valitse kiinteistönvälittäjä Sydämellä - nopeasti, vaivattomasti ja autat samalla valitsemaasi avustuskohdetta.