Valitse Sydämellä

Kiinteistönvälitys Turku

Kilpailuta välittäjä vain kahdessa minuutissa - kiinteistönvälitys Turku.

Tee hyvää yhteiskuntaan ja auta haluamaasi kohdetta

Helppo, nopea , 100% ilmainen kiinteistönvälittäjän kilpailutus ilman sitoumuksia. Kun asuntosi on myyty, niin ohjaat osan välityspalkkiosta valitsemaasi kohteeseen. Lue lisää
Keskimääräinen lahjoitus 150 000 euron arvoisesta asunnon myynnistä on 130 euroa.

Näin kilpailutat kiinteistönvälittäjän

Täytä hakemus

Syötä asuntosi perustiedot

Tietojen täyttö vie 2 minuuttia.

Kilpailutamme välittäjät

Odota yhteydenottoja

24 h sisällä max 3 yhteydenottoa paikallisilta välittäjiltä.

Valitse sopivin

Valitse sopivin välittäjä

Jos löydät sopivan kiinteistönvälittäjän, tee toimeksiantosopimus.

Ohjaa varoja hyvään

Ohjaa varojamme hyvään

Kun asunto on myyty, saat sähköisen lahjakortin, jolla ohjaat osan välityspalkkiosta haluamaasi kohteeseen.

Millainen paikka turku on asua?

Turku on väkiluvultaan kuudenneksi suurin kaupunki Suomessa ja se tarjoaa asukkailleen tekemistä ja palveluita jokaiseen makuun. Turku tunnetaan etenkin kulttuurikaupunkina, jossa teatterissa ja konserteissa käynti on osa jokapäiväistä elämää. Aurajoen rannalta löytyy lukuisia tunnelmallisia kahviloita sekä loistavia ravintoloita, museoita unohtamatta. Turku on rakennettu seitsemän kukkulan lomaan. Kauniina päivänä kaupungin puistot tarjoavat oivan paikan nauttia vaikka piknik yhdessä ystävien kanssa. Kupittaan seikkailupuisto on lasten suosikki ja ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

Turun luonto ja ulkoaktiviteetit

Turun Saaristo on maankuulu kauniista luonnostaan ja leppoisasta tunnelmastaan. Siihen on laskettu kuuluvaksi n. 20 000 saarta ja monelle turkulaiselle on luonnollista tehdä päivän reissu saaristoon arjen lomassa. Saariston rengastie on myös monen lomailijan suosikkikohde kesällä. Pyöräily on hieno tapa päästä osaksi näitä unohtumattomia maisemia ja kokea Turun saariston ainutlaatuinen kauneus.

Kiinteistönvälitys Turku ja alueen välittäjät

Kodin osto tai myynti on aina iso päätös ja siihen liittyy monenlaisia tunteita, kysymyksiä sekä lakiasioita. Et ole yksin isojen päätösten äärellä, sillä olemme koonneet ammattilaisia kiinteistönvälitys Turku alueelta sinun avuksesi. Kun haluat myydä asuntosi tai ostaa uuden, saat kilpailutettua kauttamme luotettavan kiinteistönvälittäjän Turusta turvaamaan koko asunnon myynnin alusta loppuun asti.

Kiinteistönvälitys Turku alueella kilpailutus on helppoa ja nopeaa. Aikaa kilpailuttamiseen menee vain kaksi minuuttia. Aloita kilpailutus syöttämällä asuntosi tiedot. Tämän jälkeen sinuun on vuorokauden sisällä yhteydessä kolme kiinteistönvälittäjää eri välitystoimistoista. Näin sinun on helppo vertailla eri välittäjät ja saada kolme eri arviota asuntosi myyntihinnasta vaivattomasti. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Jos teet myyntitoimeksiannon ja myyt asuntosi, niin me lahjoitamme selvää rahaa valitsemaasi avustuskohteeseen. Lahjoitus ei ole sinulta pois, eikä välityspalkkiosi ole tämän takia yhtään tavallista korkeampi.

Muista, että kiinteistönvälittäjän valinnassa ei kannata tuijottaa pelkkää välityspalkkion määrää. Tärkeintä on löytää välittäjä, joka on sinulle sopivin ja ymmärtää sinun tarpeet ja asuntosi erityispiirteet. Usein kalliimpi välittäjä saa asunnostasi paremman hinnan. On myös hyvä kysyä mitä välityspalkkio pitää sisällään. Toisilla kiinteistönvälittäjillä välityspalkkio sisältää kaiken, toiset taas hinnoittelevat netti-ja lehti-ilmoitukset, asiakirjakulut, valokuvauksen ym. kulut erikseen.

Valitse kiinteistönvälittäjä Sydämellä - nopeasti, vaivattomasti ja autat samalla valitsemaasi avustuskohdetta.