Valitse Sydämellä

Kiinteistönvälitys Tampere

Kilpailuta välittäjä vain kahdessa minuutissa - kiinteistönvälitys Tampere.

Tee hyvää yhteiskuntaan ja auta haluamaasi kohdetta

Helppo, nopea , 100% ilmainen kiinteistönvälittäjän kilpailutus ilman sitoumuksia. Kun asuntosi on myyty, niin ohjaat osan välityspalkkiosta valitsemaasi kohteeseen. Lue lisää
Keskimääräinen lahjoitus 150 000 euron arvoisesta asunnon myynnistä on 130 euroa.

Näin kilpailutat kiinteistönvälittäjän

Täytä hakemus

Syötä asuntosi perustiedot

Tietojen täyttö vie 2 minuuttia.

Kilpailutamme välittäjät

Odota yhteydenottoja

24 h sisällä max 3 yhteydenottoa paikallisilta välittäjiltä.

Valitse sopivin

Valitse sopivin välittäjä

Jos löydät sopivan kiinteistönvälittäjän, tee toimeksiantosopimus.

Ohjaa varoja hyvään

Ohjaa varojamme hyvään

Kun asunto on myyty, saat sähköisen lahjakortin, jolla ohjaat osan välityspalkkiosta haluamaasi kohteeseen.

Millainen paikka Tampere on asua?

Tampere tunnetaan kulttuuri- ja urheilukaupunkina, jonka lämminhenkinen ja innostava ilmapiiri valloittaa. Sen keskusta-alue sijoittuu Näsijärven ja Pyhäjärven väliseen kannakseen, jonka läpi virtaa Tammerkoski. Tammerkosken rannoilla kohoavat punatiiliset tehdasrakennukset kertovat tampereen teollisuuskaupungin historiasta. Tampere tunnetaan rikkaana kulttuuri- ja urheilukaupunkina. Siellä toimivat Tampereen Teatteri ja Tampereen Työväen Teatteri, jotka kuuluvat Suomen vanhimpiin teattereihin. Kesäisin Pyynikin kesäteatterissa voi kokea pyörivän katsomon ja nauttia laadukkaasta teatterista. Tampereella pelaa useita menestyneitä urheilujoukkueita, mutta tärkeintä on luonnollisesti kannustaa kaupungin omia joukkueita Ilvestä ja Tapparaa. Tampere onkin saavuttanut jääkiekon ystävissä “mekan” maineen. Kesäisin kaupungin vetonaulana toimii Särkänniemen huvipuisto, missä on varmasti puuhaa ja nähtävää koko perheelle.

Tampereen luonto ja ulkoaktiviteetit

Tampere sijoittuu kahden järven väliin ja metsän rauhaa löytyy reilun kilometrin päästä keskustasta. Pyynikin luonnonsuojelualueella on ulkoilumaastoja jokaiseen makuun. Kesäisin raikas metsä tarjoaa mukavat juoksu- ja kävelylenkit ja talvisin Pyynikille aurataan hiihtoladut. Pyynikki onkin monille paikallisille hyvin rakas ja matkailijoille se tarjoaa upean elämyksen korkeine näkötorneineen. Pyynikin lähellä sijaitsee kuuluisat Pispalan portaat, joissa esimerkiksi paikalliset urheilijat suorittavat harjoituksiaan.

Kiinteistönvälitys Tampere ja alueen välittäjät

Kodin osto tai myynti on aina iso päätös ja siihen liittyy monenlaisia tunteita, kysymyksiä sekä lakiasioita. Et ole yksin isojen päätösten äärellä, sillä olemme koonneet ammattilaisia kiinteistönvälitys Tampere alueelta sinun avuksesi. Kun haluat myydä asuntosi tai ostaa uuden, saat kilpailutettua kauttamme luotettavan kiinteistönvälittäjän Tampereelta turvaamaan koko asunnon myynnin alusta loppuun asti.

Kiinteistönvälitys Tampere alueella kilpailutus on helppoa ja nopeaa. Aikaa kilpailuttamiseen menee vain kaksi minuuttia. Aloita kilpailutus syöttämällä asuntosi tiedot. Tämän jälkeen sinuun on vuorokauden sisällä yhteydessä kolme kiinteistönvälittäjää eri välitystoimistoista. Näin sinun on helppo vertailla eri välittäjät ja saada kolme eri arviota asuntosi myyntihinnasta vaivattomasti. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Jos teet myyntitoimeksiannon ja myyt asuntosi, niin me lahjoitamme selvää rahaa valitsemaasi avustuskohteeseen. Lahjoitus ei ole sinulta pois, eikä välityspalkkiosi ole tämän takia yhtään tavallista korkeampi.

Muista, että kiinteistönvälittäjän valinnassa ei kannata tuijottaa pelkkää välityspalkkion määrää. Tärkeintä on löytää välittäjä, joka on sinulle sopivin ja ymmärtää sinun tarpeet ja asuntosi erityispiirteet. Usein kalliimpi välittäjä saa asunnostasi paremman hinnan. On myös hyvä kysyä mitä välityspalkkio pitää sisällään. Toisilla kiinteistönvälittäjillä välityspalkkio sisältää kaiken, toiset taas hinnoittelevat netti-ja lehti-ilmoitukset, asiakirjakulut, valokuvauksen ym. kulut erikseen.

Valitse kiinteistönvälittäjä Sydämellä - nopeasti, vaivattomasti ja autat samalla valitsemaasi avustuskohdetta.