Valitse Sydämellä

Kiinteistönvälitys Salo

Kilpailuta välittäjä vain kahdessa minuutissa - kiinteistönvälitys Salo.

Tee hyvää yhteiskuntaan ja auta haluamaasi kohdetta

Helppo, nopea , 100% ilmainen kiinteistönvälittäjän kilpailutus ilman sitoumuksia. Kun asuntosi on myyty, niin ohjaat osan välityspalkkiosta valitsemaasi kohteeseen. Lue lisää
Keskimääräinen lahjoitus 150 000 euron arvoisesta asunnon myynnistä on 130 euroa.

Näin kilpailutat kiinteistönvälittäjän

Täytä hakemus

Syötä asuntosi perustiedot

Tietojen täyttö vie 2 minuuttia.

Kilpailutamme välittäjät

Odota yhteydenottoja

24 h sisällä max 3 yhteydenottoa paikallisilta välittäjiltä.

Valitse sopivin

Valitse sopivin välittäjä

Jos löydät sopivan kiinteistönvälittäjän, tee toimeksiantosopimus.

Ohjaa varoja hyvään

Ohjaa varojamme hyvään

Kun asunto on myyty, saat sähköisen lahjakortin, jolla ohjaat osan välityspalkkiosta haluamaasi kohteeseen.

Millainen paikka Salo on asua?

Salo sijaitsee Halikonlahden rannalla, josta se levittäytyy pitkälle sisämaahan. Salossa on mahdollista kokea rannikon rosoinen kalliomaisema esimerkiksi Mathildedalin ruukkikylässä. Sen leppoisa tunnelma ja eläväinen kylä vangitsevat positiivisella tunnelmallaan. Siellä järjestetään konsertteja, keikkoja, taidenäyttelyitä, teatteria, tapahtumia ja monenlaisia juhlia läpi vuoden. Salosta löytyy myös tyypillistä varsinaissuomalaista maisemaa laajoine savipeltoineen ja maatiloineen. Salolla on pitkät perinteet markkinoista ja aktiivinen kesätori Salon keskustassa kutsuu asukkaitaan nauttimaan jokirannan maisemasta ja leppoisasta markkinatunnelmasta.

Salon luonto ja ulkoaktiviteetit

Salossa on lukuisia mahdollisuuksia nauttia luonnosta eri aktiviteetein. Teijon kansallispuistossa sijaitseva Teijon Luontokeskus on Natura Vivan keskeinen toimipiste Teijon alueella. Luontokeskus sijaitsee Teijon kansallispuiston eteläosassa idyllisen Matildanjärven rannalla. Teijon Luontokeskuksen vuokraamosta saat vuokralle niin kajakit, SUP-laudat ja soutuveneet kuin myös Fatbike -maastopyörät. Fatbike -omatoimivuokraamo palvelee niinäkin aikoina, kun Luontokeskuksen muut palvelut on suljettu. Matildanjärvi soveltuu myös kajakkimelonnan ystäville erinomaisesti – järven sääolosuhteet ovat enimmäkseen leppoisat ja rantautumispaikkoja on useita. Meri-Teijosta löytyy myös laskettelukeskus sekä golf-rata.

Vuohensaari Camping sijaitsee Salon edustalla olevalla saarella Vuohensaaressa. Vuohensaari on Salon kaupunginosa, joka palvelee niin matkailijoita kuin paikkakuntalaisiakin. Merellisistä maisemista löytyvät leirintä- ja telttailualue, majoitushuoneita, kahvila-ravintola, luontopolku, lasten leikkikenttä, uimaranta, minigolf-rata (18-reikäinen, kansainvälisen Minigolfliiton hyväksymä rata) ja paljon muuta, minkä takia kannattaa poiketa tai viipyä pidempäänkin.

Kiinteistönvälitys Salo ja alueen välittäjät

Kodin osto tai myynti on aina iso päätös ja siihen liittyy monenlaisia tunteita, kysymyksiä sekä lakiasioita. Et ole yksin isojen päätösten äärellä, sillä olemme koonneet ammattilaisia kiinteistönvälitys Salo alueelta sinun avuksesi. Kun haluat myydä asuntosi tai ostaa uuden, saat kilpailutettua kauttamme luotettavan kiinteistönvälittäjän Salosta turvaamaan koko asunnon myynnin alusta loppuun asti.

Kiinteistönvälitys Salo alueella kilpailutus on helppoa ja nopeaa. Aikaa kilpailuttamiseen menee vain kaksi minuuttia. Aloita kilpailutus syöttämällä asuntosi tiedot. Tämän jälkeen sinuun on vuorokauden sisällä yhteydessä kolme kiinteistönvälittäjää eri välitystoimistoista. Näin sinun on helppo vertailla eri välittäjät ja saada kolme eri arviota asuntosi myyntihinnasta vaivattomasti. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Jos teet myyntitoimeksiannon ja myyt asuntosi, niin me lahjoitamme selvää rahaa valitsemaasi avustuskohteeseen. Lahjoitus ei ole sinulta pois, eikä välityspalkkiosi ole tämän takia yhtään tavallista korkeampi.

Muista, että kiinteistönvälittäjän valinnassa ei kannata tuijottaa pelkkää välityspalkkion määrää. Tärkeintä on löytää välittäjä, joka on sinulle sopivin ja ymmärtää sinun tarpeet ja asuntosi erityispiirteet. Usein kalliimpi välittäjä saa asunnostasi paremman hinnan. On myös hyvä kysyä mitä välityspalkkio pitää sisällään. Toisilla kiinteistönvälittäjillä välityspalkkio sisältää kaiken, toiset taas hinnoittelevat netti-ja lehti-ilmoitukset, asiakirjakulut, valokuvauksen ym. kulut erikseen.

Valitse kiinteistönvälittäjä Sydämellä - nopeasti, vaivattomasti ja autat samalla valitsemaasi avustuskohdetta.