Valitse Sydämellä

Kiinteistönvälitys Porvoo

Kilpailuta välittäjä vain kahdessa minuutissa - kiinteistönvälitys Porvoo.

Tee hyvää yhteiskuntaan ja auta haluamaasi kohdetta

Helppo, nopea , 100% ilmainen kiinteistönvälittäjän kilpailutus ilman sitoumuksia. Kun asuntosi on myyty, niin ohjaat osan välityspalkkiosta valitsemaasi kohteeseen. Lue lisää
Keskimääräinen lahjoitus 150 000 euron arvoisesta asunnon myynnistä on 130 euroa.

Näin kilpailutat kiinteistönvälittäjän

Täytä hakemus

Syötä asuntosi perustiedot

Tietojen täyttö vie 2 minuuttia.

Kilpailutamme välittäjät

Odota yhteydenottoja

24 h sisällä max 3 yhteydenottoa paikallisilta välittäjiltä.

Valitse sopivin

Valitse sopivin välittäjä

Jos löydät sopivan kiinteistönvälittäjän, tee toimeksiantosopimus.

Ohjaa varoja hyvään

Ohjaa varojamme hyvään

Kun asunto on myyty, saat sähköisen lahjakortin, jolla ohjaat osan välityspalkkiosta haluamaasi kohteeseen.

Millainen paikka Porvoo on asua?

Kaupungin keskusta sijaitsee soraisten mäkien välissä Porvoon jokilaaksossa Porvoonlahden rannalla. Kaupunkia halkoo kolme jokea: Mustijoki, Porvoonjoki ja Ilolanjoki, Vanha Porvoo ranta-aittoineen on yksi Suomen valokuvatuimmista kansallismaisemista ja matkailijoiden kestosuosikki. Porvoossa saa ihastella värikkäitä puutaloja, kapeita mukulakivikatuja sekä nauttia lukuisten kahviloiden ja hyvätasoisten ravintoloiden tarjonnasta. Porvoo tunnetaan taiteilijoiden "mekkana" ja sieltä löytyy lukuisia gallerioita erilaisine näyttelyineen. Porvoossa voi pistäytyä vierailulle J. L. Runebergin kotiin, Suomen vanhimpaan kotimuseoon tai vaikkapa kulttuuri- ja kongressikeskus Taidetehtaalle. Vaikka Porvoossa eletään vahvasti nykypäivää, on moni asia sopivasti ennallaan - kaikkein eniten tunnelma.

Porvoon luonto ja ulkoaktiviteetit

Porvoon ympäristössä on erinomaiset mahdollisuudet ulkoilla ja virkistäytyä liikunnan parissa. Ulkoilureittejä ja luontopolkuja on sekä kaupungin keskustan tuntumassa että kauempana. Sikosaaren luontopolku on vain 2,5 kilometrin päässä Porvoon keskustasta. Se on paikallisten suosima monipuolinen ja helppokulkuinen retkikohde. Porvoon keskustan ulkopuolella sijaitseva Virvikin luontopolku on Porvoon luontopolkujen aatelia. Reitti kulkee vaihtelevassa maastossa metsissä, kallioilla ja rannalla. Polun parasta antia on suuri siirtokivilohkare, ”Virvikin jättiläinen”, jonka halkeama muodostaa vaikuttavan luolan ja mielikuvitusta kutkuttavan luolaston yhdessä pienempien lohkareiden kanssa. Suosittu paikka nauttia kesäisestä Porvoosta on myös Hasselholma. Mukava ranta antaa auringonpalvojille kauniin maiseman tai aktiivisempi löytää itsensä Hasselholmenin luontopolulta, jossa pääsee kulkemaan pitkospuilla.

Kiinteistönvälitys Porvoo ja alueen välittäjät

Kodin osto tai myynti on aina iso päätös ja siihen liittyy monenlaisia tunteita, kysymyksiä sekä lakiasioita. Et ole yksin isojen päätösten äärellä, sillä olemme koonneet ammattilaisia kiinteistönvälitys Porvoo alueelta sinun avuksesi. Kun haluat myydä asuntosi tai ostaa uuden, saat kilpailutettua kauttamme luotettavan kiinteistönvälittäjän Porvoosta turvaamaan koko asunnon myynnin alusta loppuun asti.

Kiinteistönvälitys Porvoo alueella kilpailutus on helppoa ja nopeaa. Aikaa kilpailuttamiseen menee vain kaksi minuuttia. Aloita kilpailutus syöttämällä asuntosi tiedot. Tämän jälkeen sinuun on vuorokauden sisällä yhteydessä kolme kiinteistönvälittäjää eri välitystoimistoista. Näin sinun on helppo vertailla eri välittäjät ja saada kolme eri arviota asuntosi myyntihinnasta vaivattomasti. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Jos teet myyntitoimeksiannon ja myyt asuntosi, niin me lahjoitamme selvää rahaa valitsemaasi avustuskohteeseen. Lahjoitus ei ole sinulta pois, eikä välityspalkkiosi ole tämän takia yhtään tavallista korkeampi.

Muista, että kiinteistönvälittäjän valinnassa ei kannata tuijottaa pelkkää välityspalkkion määrää. Tärkeintä on löytää välittäjä, joka on sinulle sopivin ja ymmärtää sinun tarpeet ja asuntosi erityispiirteet. Usein kalliimpi välittäjä saa asunnostasi paremman hinnan. On myös hyvä kysyä mitä välityspalkkio pitää sisällään. Toisilla kiinteistönvälittäjillä välityspalkkio sisältää kaiken, toiset taas hinnoittelevat netti-ja lehti-ilmoitukset, asiakirjakulut, valokuvauksen ym. kulut erikseen.

Valitse kiinteistönvälittäjä Sydämellä - nopeasti, vaivattomasti ja autat samalla valitsemaasi avustuskohdetta.