Valitse Sydämellä

Kiinteistönvälitys Oulu

Kilpailuta välittäjä vain kahdessa minuutissa - kiinteistönvälitys Oulu.

Tee hyvää yhteiskuntaan ja auta haluamaasi kohdetta

Helppo, nopea , 100% ilmainen kiinteistönvälittäjän kilpailutus ilman sitoumuksia. Kun asuntosi on myyty, niin ohjaat osan välityspalkkiosta valitsemaasi kohteeseen. Lue lisää
Keskimääräinen lahjoitus 150 000 euron arvoisesta asunnon myynnistä on 130 euroa.

Näin kilpailutat kiinteistönvälittäjän

Täytä hakemus

Syötä asuntosi perustiedot

Tietojen täyttö vie 2 minuuttia.

Kilpailutamme välittäjät

Odota yhteydenottoja

24 h sisällä max 3 yhteydenottoa paikallisilta välittäjiltä.

Valitse sopivin

Valitse sopivin välittäjä

Jos löydät sopivan kiinteistönvälittäjän, tee toimeksiantosopimus.

Ohjaa varoja hyvään

Ohjaa varojamme hyvään

Kun asunto on myyty, saat sähköisen lahjakortin, jolla ohjaat osan välityspalkkiosta haluamaasi kohteeseen.

Millainen paikka Oulu on asua?

Oululainen leppoisuus viehättää! Tässä pohjoisen kaupungissa on rutkasti elämyksellistä kulttuuria, uniikkeja tapahtumia sekä hyvää perusarkea. Keskustan kymmenistä ravintoloista voi valita itselleen sopivimman ja lähteä jatkamaan iltaa teatteriin, elokuviin tai vaikkapa kuuntelemaan livemusiikkia. Kaupungin keskustassa sijaitsee Otto Karhin puisto, eli oululaisittain “Letkunpuisto” jonka halkaise kaupungin läpi kiemurteleva Plaanaoja. Puisto toimii monelle levähdyspaikkana tai sinne on mukava sopia vaikka treffit ystävän kanssa.

Oulun luonto ja ulkoaktiviteetit

Oulussa luonto on lähellä ja ulkoaktiviteetit ovat osa oululaisten elämää. Koiteli on 25km Oulun keskustasta sijaitseva luontokohde, joka täytyy kokea. Kalastus, koskimelonta, retkeily ja ihan vain luonnosta nauttiminen onnistuu Koitelissa läpi vuoden. Koitelin Sahasaaresta löytyy myös kahvila, joka palvelee asiakkaitaan kesäisin. Talvisaikaan Koitelinkoskella voi kulkea merkittyjä hiihto- ja moottorikelkkareittejä pitkin. Myös Sanginjoen alueella on eri mittaisia retkeilyreittejä. Reittien varrella voi pysähtyä laavuille vaikka evästauolle tai mennä vaikka Kalimeenlammen rannalle missä on myös tulentekopaikka. LIsäksi Sanginjoen varressa on lemmenpoluksi nimetyllä joen rannalla useampi tulipaikka.

Kiinteistönvälitys Oulu ja alueen välittäjät

Kodin osto tai myynti on aina iso päätös ja siihen liittyy monenlaisia tunteita, kysymyksiä sekä lakiasioita. Et ole yksin isojen päätösten äärellä, sillä olemme koonneet ammattilaisia kiinteistönvälitys Oulu alueelta sinun avuksesi. Kun haluat myydä asuntosi tai ostaa uuden, saat kilpailutettua kauttamme luotettavan kiinteistönvälittäjän Oulu turvaamaan koko asunnon myynnin alusta loppuun asti.

Kiinteistönvälitys Oulu alueella kilpailutus on helppoa ja nopeaa. Aikaa kilpailuttamiseen menee vain kaksi minuuttia. Aloita kilpailutus syöttämällä asuntosi tiedot. Tämän jälkeen sinuun on vuorokauden sisällä yhteydessä kolme kiinteistönvälittäjää eri välitystoimistoista. Näin sinun on helppo vertailla eri välittäjät ja saada kolme eri arviota asuntosi myyntihinnasta vaivattomasti. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Jos teet myyntitoimeksiannon ja myyt asuntosi, niin me lahjoitamme selvää rahaa valitsemaasi avustuskohteeseen. Lahjoitus ei ole sinulta pois, eikä välityspalkkiosi ole tämän takia yhtään tavallista korkeampi.

Muista, että kiinteistönvälittäjän valinnassa ei kannata tuijottaa pelkkää välityspalkkion määrää. Tärkeintä on löytää välittäjä, joka on sinulle sopivin ja ymmärtää sinun tarpeet ja asuntosi erityispiirteet. Usein kalliimpi välittäjä saa asunnostasi paremman hinnan. On myös hyvä kysyä mitä välityspalkkio pitää sisällään. Toisilla kiinteistönvälittäjillä välityspalkkio sisältää kaiken, toiset taas hinnoittelevat netti-ja lehti-ilmoitukset, asiakirjakulut, valokuvauksen ym. kulut erikseen.

Valitse kiinteistönvälittäjä Sydämellä - nopeasti, vaivattomasti ja autat samalla valitsemaasi avustuskohdetta.