Valitse Sydämellä

Kiinteistönvälitys Mikkeli

Kilpailuta välittäjä vain kahdessa minuutissa - kiinteistönvälitys Mikkeli.

Tee hyvää yhteiskuntaan ja auta haluamaasi kohdetta

Helppo, nopea , 100% ilmainen kiinteistönvälittäjän kilpailutus ilman sitoumuksia. Kun asuntosi on myyty, niin ohjaat osan välityspalkkiosta valitsemaasi kohteeseen. Lue lisää
Keskimääräinen lahjoitus 150 000 euron arvoisesta asunnon myynnistä on 130 euroa.

Näin kilpailutat kiinteistönvälittäjän

Täytä hakemus

Syötä asuntosi perustiedot

Tietojen täyttö vie 2 minuuttia.

Kilpailutamme välittäjät

Odota yhteydenottoja

24 h sisällä max 3 yhteydenottoa paikallisilta välittäjiltä.

Valitse sopivin

Valitse sopivin välittäjä

Jos löydät sopivan kiinteistönvälittäjän, tee toimeksiantosopimus.

Ohjaa varoja hyvään

Ohjaa varojamme hyvään

Kun asunto on myyty, saat sähköisen lahjakortin, jolla ohjaat osan välityspalkkiosta haluamaasi kohteeseen.

Millainen paikka Mikkeli on asua?

Mikkeli sijaitsee Saimaan luoteisrannalla Etelä-Savon maakunnassa. Mikkelissä yhdenvertaisuus, kestävä kehitys, koulutus, turvallisuus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat elämän perusasetukset. Tämä Etelä-Savon maakuntakeskus tarjoaa verrattoman elämänlaadun, elinvoiman, positiivisen energian ja kiireettömyyden. Kesäaikaan ravataan vauhdikkaat St. Michel -ravit ja Naisvuorella puolestaan lapset pääsevät viettämään jo perinteeksi muodostunutta Hulivilikarnevaalia. Mikkelissä on myös Extreme-aktiviitteetti puisto Xon, josta löydät mm. benjihypyn, katapulttihypyn, mekaanisen rodeohärän, megatrampoliinin, avaruuspallon, sumopainin sekä roppakaupalla muita astetta järeämpiä laitteita! Mikkeli onkin yhdistelmä Saimaan arvokkaita perinteitä ja vauhdikasta nykyaikaa.

Mikkelin luonto ja ulkoaktiviteetit

Mikkelissä voi tehdä luontoretkiä ja lumoutua Saimaan kauneudesta. Rauhoittavat metsät sekä alueen n. 770 järveä ja lampea ovat muodostuneet jääkauden jälkeen ja sen voima on edelleen koettavissa. Kommelin luolat on esimerkiksi paikallisten suosima retkeilykohde. 29 hehtaarin suuruinen metsäalue Kommelin luolien ympärillä on kunnan ja Maailman Luonnonsäätiön (WWF) välisellä sopimuksella perustettu perintömetsäksi.

Suloinen saimaannorppa asuu vain Saimaalla, jota se on pitänyt kotinaan jo 8 000 vuotta. Varmin tapa bongata luonteeltaan utelias norppa on opastetulla retkellä. Kokeneet kipparit tietävät parhaat paistattelupaikat ja osaavat ohjastaa kulkupelinsä lähelle uhanalaista norppaa häiritsemättä.

Kiinteistönvälitys Mikkeli ja alueen välittäjät

Kodin osto tai myynti on aina iso päätös ja siihen liittyy monenlaisia tunteita, kysymyksiä sekä lakiasioita. Et ole yksin isojen päätösten äärellä, sillä olemme koonneet ammattilaisia kiinteistönvälitys Mikkeli alueelta sinun avuksesi. Kun haluat myydä asuntosi tai ostaa uuden, saat kilpailutettua kauttamme luotettavan kiinteistönvälittäjän Mikkelissä turvaamaan koko asunnon myynnin alusta loppuun asti.

Kiinteistönvälitys Mikkeli alueella kilpailutus on helppoa ja nopeaa. Aikaa kilpailuttamiseen menee vain kaksi minuuttia. Aloita kilpailutus syöttämällä asuntosi tiedot. Tämän jälkeen sinuun on vuorokauden sisällä yhteydessä kolme kiinteistönvälittäjää eri välitystoimistoista. Näin sinun on helppo vertailla eri välittäjät ja saada kolme eri arviota asuntosi myyntihinnasta vaivattomasti. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Jos teet myyntitoimeksiannon ja myyt asuntosi, niin me lahjoitamme selvää rahaa valitsemaasi avustuskohteeseen. Lahjoitus ei ole sinulta pois, eikä välityspalkkiosi ole tämän takia yhtään tavallista korkeampi.

Muista, että kiinteistönvälittäjän valinnassa ei kannata tuijottaa pelkkää välityspalkkion määrää. Tärkeintä on löytää välittäjä, joka on sinulle sopivin ja ymmärtää sinun tarpeet ja asuntosi erityispiirteet. Usein kalliimpi välittäjä saa asunnostasi paremman hinnan. On myös hyvä kysyä mitä välityspalkkio pitää sisällään. Toisilla kiinteistönvälittäjillä välityspalkkio sisältää kaiken, toiset taas hinnoittelevat netti-ja lehti-ilmoitukset, asiakirjakulut, valokuvauksen ym. kulut erikseen.

Valitse kiinteistönvälittäjä Sydämellä - nopeasti, vaivattomasti ja autat samalla valitsemaasi avustuskohdetta.