Valitse Sydämellä

Kiinteistönvälitys Lahti

Kilpailuta välittäjä vain kahdessa minuutissa - kiinteistönvälitys Lahti.

Tee hyvää yhteiskuntaan ja auta haluamaasi kohdetta

Helppo, nopea , 100% ilmainen kiinteistönvälittäjän kilpailutus ilman sitoumuksia. Kun asuntosi on myyty, niin ohjaat osan välityspalkkiosta valitsemaasi kohteeseen. Lue lisää
Keskimääräinen lahjoitus 150 000 euron arvoisesta asunnon myynnistä on 130 euroa.

Näin kilpailutat kiinteistönvälittäjän

Täytä hakemus

Syötä asuntosi perustiedot

Tietojen täyttö vie 2 minuuttia.

Kilpailutamme välittäjät

Odota yhteydenottoja

24 h sisällä max 3 yhteydenottoa paikallisilta välittäjiltä.

Valitse sopivin

Valitse sopivin välittäjä

Jos löydät sopivan kiinteistönvälittäjän, tee toimeksiantosopimus.

Ohjaa varoja hyvään

Ohjaa varojamme hyvään

Kun asunto on myyty, saat sähköisen lahjakortin, jolla ohjaat osan välityspalkkiosta haluamaasi kohteeseen.

Millainen paikka Lahti on asua?

Lahden kaupungin piirteitä on Salpausselän mäkisyys sekä sen lukuisat kauniit järvet. Keskustan alueelle on rakennettu kävelykatu ja shoppailija löytää varmasti kauppakeskus Triosta etsimänsä. Lahti tunnetaan urheilukaupunkina, mutta Lahdesta löytyy myös monenlaista kulttuuritarjontaa. Kaupunginorkesteri, Sinfonia Lahti, tarjoaa kuulijoilleen ainutlaatuisia konsertteja sekä kaupunginteatterin ohjelmistosta löytyy korkeatasoista ohjelmistoa lastenteatterista aina isoihin musikaaleihin saakka. Lahti on kuitenkin urheilukaupunki. Lahden urheilukeskuksessa järjestetään kansainvälisiä, suuria urheilutapahtumia mm. maailmanmestaruuskisoja. Moni tuntee Lahden vuotuisesti järjestettävistä Salpausselän kisoista, joka on eri hiihtolajien kansainvälinen kilpailu tapahtuma.

Lahden luonto ja ulkoaktiviteetit

Lahden seudun luonto tarjoaa upeita maisemia jääkauden muokkaamissa maisemissa. Paikalliset voivat piipahtaa kävelyllä koivukujalla, joka yhdistää Mukkulan kartanon puiston ja Merrasjärven toisiinsa. Koivukujalla voi bongata jääkauden merkkejä mm. lukuisat maastossa lepäävät siirtolohkareet. Enonselällä sijaitsevassa enonsaaressa on aistittavissa menneiden aikojen kesäpäivien tunnelmaa, sillä saaren suurin huvila Siesta rakennettiin 1910-luvulla. Alueelle järjestetään laivakuljetuksia mm. Lahden matkustajasatamasta ja Messilän satamasta.

Kiinteistönvälitys Lahti ja alueen välittäjät

Kodin osto tai myynti on aina iso päätös ja siihen liittyy monenlaisia tunteita, kysymyksiä sekä lakiasioita. Et ole yksin isojen päätösten äärellä, sillä olemme koonneet ammattilaisia kiinteistönvälitys Lahti alueelta sinun avuksesi. Kun haluat myydä asuntosi tai ostaa uuden, saat kilpailutettua kauttamme luotettavan kiinteistönvälittäjän Lahdessa turvaamaan koko asunnon myynnin alusta loppuun asti.

Kiinteistönvälitys Lahti alueella kilpailutus on helppoa ja nopeaa. Aikaa kilpailuttamiseen menee vain kaksi minuuttia. Aloita kilpailutus syöttämällä asuntosi tiedot. Tämän jälkeen sinuun on vuorokauden sisällä yhteydessä kolme kiinteistönvälittäjää eri välitystoimistoista. Näin sinun on helppo vertailla eri välittäjät ja saada kolme eri arviota asuntosi myyntihinnasta vaivattomasti. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Jos teet myyntitoimeksiannon ja myyt asuntosi, niin me lahjoitamme selvää rahaa valitsemaasi avustuskohteeseen. Lahjoitus ei ole sinulta pois, eikä välityspalkkiosi ole tämän takia yhtään tavallista korkeampi.

Muista, että kiinteistönvälittäjän valinnassa ei kannata tuijottaa pelkkää välityspalkkion määrää. Tärkeintä on löytää välittäjä, joka on sinulle sopivin ja ymmärtää sinun tarpeet ja asuntosi erityispiirteet. Usein kalliimpi välittäjä saa asunnostasi paremman hinnan. On myös hyvä kysyä mitä välityspalkkio pitää sisällään. Toisilla kiinteistönvälittäjillä välityspalkkio sisältää kaiken, toiset taas hinnoittelevat netti-ja lehti-ilmoitukset, asiakirjakulut, valokuvauksen ym. kulut erikseen.

Valitse kiinteistönvälittäjä Sydämellä - nopeasti, vaivattomasti ja autat samalla valitsemaasi avustuskohdetta.