Valitse Sydämellä

Kiinteistönvälitys Hämeenlinna

Kilpailuta välittäjä vain kahdessa minuutissa - kiinteistönvälitys Hämeenlinna.

Tee hyvää yhteiskuntaan ja auta haluamaasi kohdetta

Helppo, nopea , 100% ilmainen kiinteistönvälittäjän kilpailutus ilman sitoumuksia. Kun asuntosi on myyty, niin ohjaat osan välityspalkkiosta valitsemaasi kohteeseen. Lue lisää
Keskimääräinen lahjoitus 150 000 euron arvoisesta asunnon myynnistä on 130 euroa.

Näin kilpailutat kiinteistönvälittäjän

Täytä hakemus

Syötä asuntosi perustiedot

Tietojen täyttö vie 2 minuuttia.

Kilpailutamme välittäjät

Odota yhteydenottoja

24 h sisällä max 3 yhteydenottoa paikallisilta välittäjiltä.

Valitse sopivin

Valitse sopivin välittäjä

Jos löydät sopivan kiinteistönvälittäjän, tee toimeksiantosopimus.

Ohjaa varoja hyvään

Ohjaa varojamme hyvään

Kun asunto on myyty, saat sähköisen lahjakortin, jolla ohjaat osan välityspalkkiosta haluamaasi kohteeseen.

Millainen paikka Hämeenlinna on asua?

Hämeenlinna sijaitsee Suomen väestöllisessä keskipisteessä, valtateiden risteyksessä Helsingin ja Tampereen puolessa välissä. Hämeenlinnan historiallinen havina ja miljöö ovat sen asukkaiden ylpeys. Kaupunki on täynnä nähtävää ja koettavaa.

Hämeenlinna on aito kulttuurikaupunki, jonka sydämenä sykkii Verkatehdas, yksi Euroopan suurimmista vanhaan tehdasmiljööseen rakennetuista kulttuurikeskuksista. Verkatehdas tarjoaa kuvataiteen, musiikin ja teatterin lisäksi tilaa myös lukuisille luovan alan tekijöille ja toimijoille. Hämeenlinnassa sijaitsee myös Iittala Village, jossa vietät helposti koko päivän ihaillen muotoilua, taidetta ja käsityöläisyyttä. Kulinaristin Hämeestä löytyy Vanajan kalaa, lähitilan pihvilihaa, puhtaita vihanneksia, viinejä, sahtia, marjaherkkuja, sokerileipurin taidonnäytteitä, aitoa hunajaa ja suklaamestarin luomuksia. Useilta maatiloilta voi myös ostaa suoraan paikallisia tuotteita. Hämeenlinnassa pääset osallistumaan jopa letkun heiton MM-kisoihin, kyläjuhliin tai lavatansseihin.

Hämeenlinnan luonto ja ulkoaktiviteetit

Hämeenlinna on tunnettu upeista järvistään ja rikkaasta luonnostaan. Hämeen alueelta löytyy erilaisia luontokohteita ja virkistysalueita, kaksi kansallispuistoa Liesjärvi ja Torronsuo sekä kaksi kansallista kaupunkipuistoa Hämeenlinnassa ja Forssassa. Kulje harjumaisemissa, ihaile kirkasvetisiä järviä ja pysähdy evästauoille laavuilla. Luontoaktiviteetteja on Hämeen alueella joka lähtöön; joogaa puiden suojassa, pyöräile metsäpolkuja fatbikella tai tee lumikenkäretkiä lumisessa luonnossa. Häme on portti Järvi-Suomeen ja rauhoittumiseen veden äärellä. Hämeen järvimaiseman rauhalliset alueet tarjoavat laajan valikoiman vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Lähde kalaan, vuokraa kanootti tai nauti upeasta luonnonmaisemasta risteilyaluksen kannelta.

Kiinteistönvälitys Hämeenlinna ja alueen välittäjät

Kodin osto tai myynti on aina iso päätös ja siihen liittyy monenlaisia tunteita, kysymyksiä sekä lakiasioita. Et ole yksin isojen päätösten äärellä, sillä olemme koonneet ammattilaisia kiinteistönvälitys Hämeenlinna alueelta sinun avuksesi. Kun haluat myydä asuntosi tai ostaa uuden, saat kilpailutettua kauttamme luotettavan kiinteistönvälittäjän Hämeenlinnasta turvaamaan koko asunnon myynnin alusta loppuun asti.

Kiinteistönvälitys Hämeenlinna alueella kilpailutus on helppoa ja nopeaa. Aikaa kilpailuttamiseen menee vain kaksi minuuttia. Aloita kilpailutus syöttämällä asuntosi tiedot. Tämän jälkeen sinuun on vuorokauden sisällä yhteydessä kolme kiinteistönvälittäjää eri välitystoimistoista. Näin sinun on helppo vertailla eri välittäjät ja saada kolme eri arviota asuntosi myyntihinnasta vaivattomasti. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Jos teet myyntitoimeksiannon ja myyt asuntosi, niin me lahjoitamme selvää rahaa valitsemaasi avustuskohteeseen. Lahjoitus ei ole sinulta pois, eikä välityspalkkiosi ole tämän takia yhtään tavallista korkeampi.

Muista, että kiinteistönvälittäjän valinnassa ei kannata tuijottaa pelkkää välityspalkkion määrää. Tärkeintä on löytää välittäjä, joka on sinulle sopivin ja ymmärtää sinun tarpeet ja asuntosi erityispiirteet. Usein kalliimpi välittäjä saa asunnostasi paremman hinnan. On myös hyvä kysyä mitä välityspalkkio pitää sisällään. Toisilla kiinteistönvälittäjillä välityspalkkio sisältää kaiken, toiset taas hinnoittelevat netti-ja lehti-ilmoitukset, asiakirjakulut, valokuvauksen ym. kulut erikseen.

Valitse kiinteistönvälittäjä Sydämellä - nopeasti, vaivattomasti ja autat samalla valitsemaasi avustuskohdetta.