Valitse Sydämellä

Kiinteistönvälitys Espoo

Kilpailuta välittäjä vain kahdessa minuutissa - kiinteistönvälitys Espoo.

Tee hyvää yhteiskuntaan ja auta haluamaasi kohdetta

Helppo, nopea , 100% ilmainen kiinteistönvälittäjän kilpailutus ilman sitoumuksia. Kun asuntosi on myyty, niin ohjaat osan välityspalkkiosta valitsemaasi kohteeseen. Lue lisää
Keskimääräinen lahjoitus 150 000 euron arvoisesta asunnon myynnistä on 130 euroa.

Näin kilpailutat kiinteistönvälittäjän

Täytä hakemus

Syötä asuntosi perustiedot

Tietojen täyttö vie 2 minuuttia.

Kilpailutamme välittäjät

Odota yhteydenottoja

24 h sisällä max 3 yhteydenottoa paikallisilta välittäjiltä.

Valitse sopivin

Valitse sopivin välittäjä

Jos löydät sopivan kiinteistönvälittäjän, tee toimeksiantosopimus.

Ohjaa varoja hyvään

Ohjaa varojamme hyvään

Kun asunto on myyty, saat sähköisen lahjakortin, jolla ohjaat osan välityspalkkiosta haluamaasi kohteeseen.

Millainen paikka Espoo on asua?

Espoon kaupunki on osa neljän kaupungin muodostamaa pääkaupunkiseutua. Kulttuuritarjontaa on runsaasti sitä kaipaaville. Taiteen ystäville Espoo tarjoaa mm. Akseli Gallen-Kallelan museon, joka tarjoaa monipuolista toimintaa ja tapahtumia. Museon vaihtuvissa näyttelyissä on esillä Gallen-Kallelan ja hänen aikalaistensa taidetta ja elämää sekä nykytaidetta. Shoppailija löytää varmasti etsimänsä Espoon lukuisista ostoskeskuksista. Espoo on myös monelle tuttu opiskelupaikkana, sillä kaupungissa sijaitsee Aalto-yliopiston kampusalue, joka toimii myös tutkimus- ja kehitystoiminnan keskiönä. Urheilun ystäville myös legendaarisiksi muodostuneet Vermon keskiviikko-ravit ovat elämys itsessään. Espoossa pääsee myös nauttimaan kylpylän tunnelmasta Vesipuisto Serenassa. Mitä Espoosta ei löydy, sitä et luultavasti tarvitse.

Espoon luonto ja ulkoaktiviteetit

Espoon kesäinen saaristo houkuttelee retkeilemään luonnossa ja kokemaan sen ainutlaatuisten kallioiden kauneus. Saarille pääsee kätevästi saaristoveneillä, joilla olet hetkessä lomatunnelmissa kaukana kaupungin sykkeestä. Saarilta löytyy erilaista tarjontaa aina idyllisistä kesäravintoloista ihaniin uimarantoihin saakka. Espoolaiset kokevatkin itsensä etuoikeutetuiksi, sillä moni ei tunne alueita ja siksi kaunis saaristo ei ole ylikansoitettu.

Espoossa sijaitsee myös Nuuksion kansallispuisto. Sen alueella voi nauttia raikkaasta ilmasta, luonnosta ja hiljaisuudesta ja siellä sijaitsee myös Suomen eteläisin poropuisto. Päiväretkellä voi nauttia nokipannukahvit nuotiotulella ja paistaa tikkupulla tai osallistua porovaellukseen. Nuuksio onkin monen retkeilijän suosikkikohde ja espoolaisten ylpeys.

Kiinteistönvälitys Espoo ja alueen välittäjät

Kodin osto tai myynti on aina iso päätös ja siihen liittyy monenlaisia tunteita, kysymyksiä sekä lakiasioita. Et ole yksin isojen päätösten äärellä, sillä olemme koonneet ammattilaisia kiinteistönvälitys Espoo alueelta sinun avuksesi. Kun haluat myydä asuntosi tai ostaa uuden, saat kilpailutettua kauttamme luotettavan kiinteistönvälittäjän Espoosta turvaamaan koko asunnon myynnin alusta loppuun asti.

Kiinteistönvälitys Espoo alueella kilpailutus on helppoa ja nopeaa. Aikaa kilpailuttamiseen menee vain kaksi minuuttia. Aloita kilpailutus syöttämällä asuntosi tiedot. Tämän jälkeen sinuun on vuorokauden sisällä yhteydessä kolme kiinteistönvälittäjää eri välitystoimistoista. Näin sinun on helppo vertailla eri välittäjät ja saada kolme eri arviota asuntosi myyntihinnasta vaivattomasti. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Jos teet myyntitoimeksiannon ja myyt asuntosi, niin me lahjoitamme selvää rahaa valitsemaasi avustuskohteeseen. Lahjoitus ei ole sinulta pois, eikä välityspalkkiosi ole tämän takia yhtään tavallista korkeampi.

Muista, että kiinteistönvälittäjän valinnassa ei kannata tuijottaa pelkkää välityspalkkion määrää. Tärkeintä on löytää välittäjä, joka on sinulle sopivin ja ymmärtää sinun tarpeet ja asuntosi erityispiirteet. Usein kalliimpi välittäjä saa asunnostasi paremman hinnan. On myös hyvä kysyä mitä välityspalkkio pitää sisällään. Toisilla kiinteistönvälittäjillä välityspalkkio sisältää kaiken, toiset taas hinnoittelevat netti-ja lehti-ilmoitukset, asiakirjakulut, valokuvauksen ym. kulut erikseen.

Valitse kiinteistönvälittäjä Sydämellä - nopeasti, vaivattomasti ja autat samalla valitsemaasi avustuskohdetta.