Valitse Sydämellä

Kiinteistövälitys Helsinki

Kilpailuta välittäjä vain kahdessa minuutissa - kiinteistönvälitys Helsinki.

Tee hyvää yhteiskuntaan ja auta haluamaasi kohdetta

Helppo, nopea , 100% ilmainen kiinteistönvälittäjän kilpailutus ilman sitoumuksia. Kun asuntosi on myyty, niin ohjaat osan välityspalkkiosta valitsemaasi kohteeseen. Lue lisää
Keskimääräinen lahjoitus 150 000 euron arvoisesta asunnon myynnistä on 130 euroa.

Näin kilpailutat kiinteistönvälittäjän

Täytä hakemus

Syötä asuntosi perustiedot

Tietojen täyttö vie 2 minuuttia.

Kilpailutamme välittäjät

Odota yhteydenottoja

24 h sisällä max 3 yhteydenottoa paikallisilta välittäjiltä.

Valitse sopivin

Valitse sopivin välittäjä

Jos löydät sopivan kiinteistönvälittäjän, tee toimeksiantosopimus.

Ohjaa varoja hyvään

Ohjaa varojamme hyvään

Kun asunto on myyty, saat sähköisen lahjakortin, jolla ohjaat osan välityspalkkiosta haluamaasi kohteeseen.

Millainen paikka Helsinki on asua?

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja sen seudulla asuu n. 1,4 miljoonaa asukasta. Helsinki tarjoaa rikasta kulttuurielämää lukuisilla museoilla, konserteilla, teattereilla ja ravintoloillaan, unohtamatta upeita nähtävyyksiä. Helsinki on muuttovoittoinen kaupunki, jossa vilinää riittää aamusta pitkälle yöhön. Helsingistä löydät varmasti ravintolan jokaiseen makuun, tunnelmaan ja hintaan. Torit, kauppahallit sekä Michelin-tähdin varustetut kulinaristien suosikkiravintolat, takaavat saletisti uusimpien ruokakulttuurin ilmiöiden löytymisen.

Helsingin luonto ja ulkoaktiviteetit

Mikäli kaipaat rauhoittumista kaupungin vilskeestä, tarjoilee kaunis Keskuspuisto luonnonrauhaa. Ydinkeskustasta alkava Keskuspuisto on liki 10 neliökilometrin suuruinen ja siellä lukuisia ulkoilureittejä. Moni kulkeekin työmatkansa pyöräillen Keskuspuiston halki! Puisto kätkee sisäänsä useita luonnonsuojelualueita sekä puiston keskivaiheilla sijaitsevassa Pirkkolan urheilupuistossa voi esimerkiksi harrastaa monia urheilulajeja.

Helsinki on rannikkokaupunki, jonka asukkaat nauttivat sen merellisestä tunnelmasta. Kesäkuumalla “Hietsu” eli Hietaniemen uimaranta on oiva paikka viettää päivää. Hietsu houkutteleekin usein auringonpalvojat liikkeelle heti aamusta. Mikäli kaipaat kuitenkin aktiviteetteja, niin Hietsussa voit myös pelata kaveriporukan kesken esimerkiksi rantalentopalloa!

Kiinteistönvälitys Helsinki ja alueen välittäjät

Kodin osto tai myynti on aina iso päätös ja siihen liittyy monenlaisia tunteita, kysymyksiä sekä lakiasioita. Et ole yksin isojen päätösten äärellä, sillä olemme koonneet ammattilaisia kiinteistönvälitys Helsinki alueelta sinun avuksesi. Kun haluat myydä asuntosi tai ostaa uuden, saat kilpailutettua kauttamme luotettavan kiinteistönvälittäjän Helgingistä turvaamaan koko asunnon myynnin alusta loppuun asti.

Kiinteistönvälitys Helsinki alueella kilpailutus on helppoa ja nopeaa. Aikaa kilpailuttamiseen menee vain kaksi minuuttia. Aloita kilpailutus syöttämällä asuntosi tiedot. Tämän jälkeen sinuun on vuorokauden sisällä yhteydessä kolme kiinteistönvälittäjää eri välitystoimistoista. Näin sinun on helppo vertailla eri välittäjät ja saada kolme eri arviota asuntosi myyntihinnasta vaivattomasti. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Jos teet myyntitoimeksiannon ja myyt asuntosi, niin me lahjoitamme selvää rahaa valitsemaasi avustuskohteeseen. Lahjoitus ei ole sinulta pois, eikä välityspalkkiosi ole tämän takia yhtään tavallista korkeampi.

Muista, että kiinteistönvälittäjän valinnassa ei kannata tuijottaa pelkkää välityspalkkion määrää. Tärkeintä on löytää välittäjä, joka on sinulle sopivin ja ymmärtää sinun tarpeet ja asuntosi erityispiirteet. Usein kalliimpi välittäjä saa asunnostasi paremman hinnan. On myös hyvä kysyä mitä välityspalkkio pitää sisällään. Toisilla kiinteistönvälittäjillä välityspalkkio sisältää kaiken, toiset taas hinnoittelevat netti-ja lehti-ilmoitukset, asiakirjakulut, valokuvauksen ym. kulut erikseen.

Valitse kiinteistönvälittäjä Sydämellä - nopeasti, vaivattomasti ja autat samalla valitsemaasi avustuskohdetta.