Valitse Sydämellä
FinFami Varsinais-suomi yleiskuva
FinFami Varsinais-Suomi logo
Lahjoituskohteet ja järjestöt

Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset FinFami

Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset - FinFami ry on omaistyön asiantuntijaorganisaatio, joka tukee omaisten ja perheiden hyvinvointia, kun perheessä tai lähipiirissä ilmenee mielenterveysongelmia tai päihteiden väärinkäyttöä.

Luomme mahdollisuuksia yhteisöllisyydelle, vertaisuudelle ja yksinäisyyden vähentämiselle. Järjestämme toimintaa erilaisiin tuen tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Tarjoamme maksutonta omaisneuvontaa, kursseja ja ryhmiä, tukihenkilöitä eri-ikäisille, vertaistukea sekä vapaaehtoistoimintaa. Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry on Suomen vanhin mielenterveysomaisten yhdistys, perustettu vuonna 1984.

Rahankeräyslupa RA/2021/645 Lue lisää

Lahjoituskohteet

Yleislahjoitus V-S FinFamin toimintaan

Yleislahjoitus V-S FinFamin toimintaan

Kun yksi sairastuu, monen maailma muuttuu. Jopa 400 000 suomalaista hoivaa mielenterveys- tai päihdeongelmasta kärsivää omaistaan. Tarjoamme Varsinais-Suomen alueella mielenterveysomaisille ammatillista tukea sekä mahdollisuuksia hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi. Vertais- ja virkistystoimintamme antaa omaisille irtiottoja arjesta ja luennot ja koulutuksemme tietoa mielenterveysongelmista ja omaisnäkökulmasta.

 
Varsinais-Suomi