Valitse Sydämellä
TuTo logo
Lahjoituskohteet ja järjestöt

Turun Toverit - TuTo

Turun Toverit ry on turkulainen monilajiurheiluseura, jossa harrastetaan kymmentä eri urheilulajia

Seurassa panostetaan sekä kilpa-urheiluun että harrasteliikuntaan. Visiomme on, että liikunnan tulisi olla jokaisen lapsen oikeus. Liikunta itsessään on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja osana joukkuetta ja ryhmää lapsi oppii monia sellaisia taitoja, jotka auttavat häntä pärjäämään elämässä. Urheiluseuroissa lapsen rinnalla kulkee turvallisia aikuisia silloinkin, kun elämä tuntuu muuten turvattomalta.

Lapsi, joka on vaarassa joutua lopettamaan liikunnan taloudellisista syistä, on usein juuri se lapsi, jolle harrastaminen antaa eniten elämää varten tai se lapsi, jonka motivaatio treenata on aivan omaa luokkaansa. TuTo ry:n tukirahasto perustettiin loppuvuodesta 2018, jotta yksikään seuran tai sen verkostoseurojen lapsista tai nuorista ei joutuisi lopettamaan liikuntaharrastusta taloudellisista syistä. Tukirahastosta tuetaan jääkiekon, jalkapallon, yleisurheilun, jumpan ja painin 4-18-vuotiaita harrastajia.

Korona-aika on heikentänyt monien perheiden taloudellista tilannetta, mikä on näkynyt TuTo ry:n tukirahastosta haettujen avustusten määrän moninkertaistumisena. Lahjoittamalla TuTo ry:n tukirahastoon olet mukana mahdollistamassa sen, että liikunta todella on jokaisen lapsen oikeus. Jokainen lahjoitus, kuinka pieni tahansa, on korvaamattoman tärkeä.

Rahankeräyslupa RA/2020/961 Lue lisää

Lahjoituskohteet

TuTo - Nuorten jääkiekko

Tue pienen jääkiekkojuniorin taivalta

Turun jäähalleilla eletään unelmientäyteistä, ahkeraan treenaamiseen perustuvaa elämää. Unelmat eivät saa olla kiinni siitä, millaisista taloudellisista lähtökohdista lapsi on. Korona-aika on kasvattanut taloudellista epätasa-arvoa ja siksi vähävaraiset perheet tarvitsevat nyt entistä enemmän tukea. Jääkiekkoharrastus vaatii perheiltä paitsi paljon aikaa myös selkeitä taloudellisia panoksia – tämän vuoksi jääkiekkojunioreiden määrä korostuu tukirahaston hakemuksissa. Lapsi, joka on vaarassa joutua lopettamaan liikunnan taloudellisista syistä, on usein juuri se lapsi, jolle harrastaminen antaa eniten elämää varten tai se lapsi, jonka motivaatio treenata on aivan omaa luokkaansa.

TuTon tukirahasto perustettiin loppuvuodesta 2018, jotta yksikään seuran tai sen verkostoseurojen lapsista tai nuorista ei joutuisi lopettamaan liikuntaharrastusta taloudellisista syistä. Rahastosta jaetaan tukea kaksi kertaa vuodessa. Lahjoittamalla TuTo ry:n tukirahastoon olet mukana mahdollistamassa sen, että liikunta todella on jokaisen lapsen oikeus. Jokainen lahjoitus, kuinka pieni tahansa, on korvaamattoman tärkeä.

Suuri kiitos Sinulle.

 
Turku