Valitse Sydämellä
Tampere Missio taustakuva
TampereMissio logo
Lahjoituskohteet ja järjestöt

TampereMissio

TampereMissio on tamperelainen yhdistys, joka tekee työtä lapsiperheiden, nuorten, ikäihmisten ja kehitysvammaisten ihmisten hyväksi.

Monipuoliset tapahtumamme ja ryhmämme ovat avoimia ja maksuttomia kaikenikäisille eri puolilla Tamperetta. Tarjoamme apua kasvokkain arjen asioissa, olit sitten perheenäiti - isä tai ikäihminen. Kehitysvammaisille ja tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille tarjoamme mahdollisuuksia tavata muita, saada ohjausta ja harrastaa.

Tukemalla TampereMission toimintaa, tuet paikallista hyvinvointia.

Rahankeräyslupa RA/2022/200 Lue lisää

Lahjoituskohteet

Tue ikäihmisten kerhotoimintaa

Tue ikäihmisten kerhotoimintoja

Likellä®-kerhot ovat alueen asukkaiden luomia kohtaamispaikkoja, joissa yhteinen tekeminen perustuu osallistujien omiin kiinnostuksiin, voimavaroihin ja kykyihin. Kerhot on suunnattu yli 60-vuotiaille ja ikäihmisten kanssa viihtyville. Kerho mahdollistaa yhteisön, jossa ikääntynyt saa olla oma itsensä iloineen ja suruineen, vahvuuksineen ja heikkouksineen. Likellä®-kerhot ovat vertaisesti johdettuja. Niissä osallistujat käyttävät osaamistaan omaksi iloksi ja hyödyksi muille naapurustossa. Kerhoissa tehdään kädentöitä, pelataan pelejä, liikutaan ja kahvitellaan yhdessä.

Lahjoittamalla Likellä®-kerhotoimintaan, tuet ikäihmisen arjen hyvinvointia ja vähennät yksinäisyyttä!

 
Tampere