Valitse Sydämellä
Lahjoituskohteet ja järjestöt

Seta

Seta ry on ihmisoikeus ja -kansalaisjärjestö.

Tavoitteenamme on, että kaikki voisivat elää yhdenvertaisina riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta.

Seta korostaa jokaisen oikeutta määritellä – tai olla määrittelemättä – itse itsensä, perheensä ja ihmis-suhteensa. Homot, lesbot, bit, inter-, trans- ja muunsukupuoliset henkilöt, transvestiitit ja muut hlbtiq-ihmiset kohtaavat eriarvoisuutta lainsäädännössä ja arjessaan. Haluamme yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien toteutuvan.

Setan toiminta perustuu ihmisoikeuksiin ja itsemääräämisen ja itsemäärittelyn kunnioitukseen, normitietoisuuteen ja intersektionaalisuuteen.

Rahankeräyslupa RA/2019/640 Lue lisää

Lahjoituskohteet

Yleislahjoitus Seta ry:lle

Yleislahjoitus tukemaan järjestön toimintaa.

Seta on ihmisoikeus ja -kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on, että kaikki voisivat elää yhdenvertaisina riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta. Seta korostaa jokaisen oikeutta määritellä – tai olla määrittelemättä – itse itsensä, perheensä ja ihmissuhteensa. Homot, lesbot, bit, inter-, trans- ja muunsukupuoliset henkilöt, transvestiitit ja muut hlbtiq-ihmiset kohtaavat eriarvoisuutta lainsäädännössä ja arjessaan. Haluamme yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien toteutuvan. Setan toiminta perustuu ihmisoikeuksiin ja itsemääräämisen ja itsemäärittelyn kunnioitukseen, normitietoisuuteen ja intersektionaalisuuteen.

HUOM! Mikäli ole saanut lahjoitussetelin, et voi toistaiseksi ohjata varoja Setalle. Setalle kohdentamasi varat ohjautuvat lahjoitussetelin antajan määrittämään vakiokohteeseen. Verkkokaupasta ansaitsemallasi lahjoituskoodilla voit kuitenkin ohjata apua tähänkin kohteeseen.

 
Koko Suomi

Etelä-Savo Pride ry

Etelä-Savo Pride ry on lokakuussa 2018 perustettu ihmisoikeus- ja kansalaisjärjestö. Etelä- Savo Pride ry edistää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta, hyvinvointia, osallisuutta ja perusoikeuksien toteutumista Etelä-Savon maakunnassa.

Maakunnassamme on 145 000 asukasta 14 kunnassa ja ryhmätoimintamme keskittyy maakunnan kaupunkeihin: Mikkeli, Savonlinna ja Pieksämäki. Etelä-Savo Pride ry on Seta ry:n jäsenjärjestö. Yhdistys järjestää myös Mikkeli Pride -tapahtuman.

Yhdistys pyrkii edistämään seksuaalioikeuksia sekä seksuaalisuuden ja sukupuolten tieteellistä tutkimusta, kokoamaan ja jakamaan tietoa seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuudesta, ehkäisemään seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuolen ilmentymiseen kohdistuvia ennakkoluuloja ja epäsuoraa sekä suoraa syrjintää, tukemaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ja kuulumattomien ihmisten itseilmaisun vapautta, puolustamaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia yhteiskunnassa edistämällä yhdenvertaisuutta, tukemaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen identiteettiä ja kulttuuria, ehkäisemään alueellisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluvien ihmisten syrjäytymistä.

HUOM! Mikäli ole saanut lahjoitussetelin, et voi toistaiseksi ohjata varoja Setalle. Setalle kohdentamasi varat ohjautuvat lahjoitussetelin antajan määrittämään vakiokohteeseen. Verkkokaupasta ansaitsemallasi lahjoituskoodilla voit kuitenkin ohjata apua tähänkin kohteeseen.

 
MIKKELI