Valitse Sydämellä
Lahjoituskohteet ja järjestöt

Seta

Seta ry on ihmisoikeus ja -kansalaisjärjestö.

Tavoitteenamme on, että kaikki voisivat elää yhdenvertaisina riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta.

Seta korostaa jokaisen oikeutta määritellä – tai olla määrittelemättä – itse itsensä, perheensä ja ihmis-suhteensa. Homot, lesbot, bit, inter-, trans- ja muunsukupuoliset henkilöt, transvestiitit ja muut hlbtiq-ihmiset kohtaavat eriarvoisuutta lainsäädännössä ja arjessaan. Haluamme yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien toteutuvan.

Setan toiminta perustuu ihmisoikeuksiin ja itsemääräämisen ja itsemäärittelyn kunnioitukseen, normitietoisuuteen ja intersektionaalisuuteen.

Rahankeräyslupa RA/2022/107 Lue lisää

Lahjoituskohteet

Yleislahjoitus Seta ry:lle

Yleislahjoitus tukemaan järjestön toimintaa.

Seta on ihmisoikeus ja -kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on, että kaikki voisivat elää yhdenvertaisina riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta. Seta korostaa jokaisen oikeutta määritellä – tai olla määrittelemättä – itse itsensä, perheensä ja ihmissuhteensa. Homot, lesbot, bit, inter-, trans- ja muunsukupuoliset henkilöt, transvestiitit ja muut hlbtiq-ihmiset kohtaavat eriarvoisuutta lainsäädännössä ja arjessaan. Haluamme yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien toteutuvan. Setan toiminta perustuu ihmisoikeuksiin ja itsemääräämisen ja itsemäärittelyn kunnioitukseen, normitietoisuuteen ja intersektionaalisuuteen.

 
Valtakunnallinen