Valitse Sydämellä
Yeesi taustakuva
Yeesi Logo
Lahjoituskohteet ja järjestöt

Nuorten Mielenterveysseura Yeesi

Yeesi on ainutlaatuinen nuorten mielenterveyttä edistävä toimija, jonka ovat perustaneet ja jossa toimivat nuoret itse. Teemme tavoitteellista ja nuoria osallistavaa työtä nuorten mielenterveyden hyväksi valtakunnallisesti. Olemme olemassa, jotta nuoret saavat edellytyksiä, taitoja ja mahdollisuuksia vahvistaa omaa sekä toisten nuorten mielenterveyttä arjessa ja yhteiskunnassa. Kaikki nuoret ovat tervetulleita mukaan toimimaan positiivisen mielenterveyden puolesta omana itsenään.

Tavoitteenamme on, että jokaisella nuorella on Suomessa riittävät taidot vahvistaa omaa mielenterveyttään. Työskentelemme aktiivisesti sen eteen, että Suomi on tulevaisuudessa yhteiskunta, jossa rakenteet turvaavat jokaiselle mahdollisuuden hyvään mielenterveyteen. Tuomme aktiivisesti esiin, että nuorten oma tieto ja toiminta mielenterveyden edistämisen saralla on arvokasta, ja sitä pitää hyödyntää päätöksenteon eri vaiheissa. Teemme pienillä resursseilla vaikuttavaa työtä ja lahjoittaessasi Yeesille, tiedät, että lahjoituksesi menee suoraan nuorten mielenterveyttä edistävään työhön.

Rahankeräyslupa RA/2020/1012 Lue lisää

Lahjoituskohteet

Yeesi mielenterveystaitoja nuorille

Mielenterveystaitoja nuorille

Meillä jokaisella on mielenterveys, jota voi vahvistaa pienilläkin teoilla. Elämään kuuluu erilaisia vaiheita, joissa voimavaramme kuluvat ja kertyvät. Mielenterveystaidot auttavat löytämään elämään mielekkyyttä sekä selviytymään vaikeina aikoina. Yeesi tarjoaa tietoa ja vapaaehtoistoimintaa nuorilta nuorille sekä kasvotusten että verkossa. Olemme olemassa, jotta nuoret saavat edellytyksiä, taitoja ja mahdollisuuksia vahvistaa omaa sekä toisten nuorten mielenterveyttä.

Keräyksen tavoitteet

Lahjoitusvaroilla varmistamme toimintamme jatkumisen ja laajennamme sitä: voimme kohdata entistä useampia nuoria koulussa, töissä ja vapaa-ajalla sekä livenä että virtuaalisesti.

Lahjoitusvaroilla pystymme palkkamaan työntekijöitä tekemään oppilaitosvierailuja, tekemään mielenterveystaitoja vahvistavaa viestintää sekä tukemaan vapaaehtoisten toimintaa toisten nuorten mielenterveyden vahvistamiseksi. Voimme järjestää mielenterveyttä edistäviä koulutuksia, työpajoja ja kohtaamispaikkoja nuorille.

 
Valtakunnallinen