Valitse Sydämellä
Lohjan eläinsuojeluyhdistys logo
Lahjoituskohteet ja järjestöt

Lohjan eläinsuojeluyhdistys

Lohjan eläinsuojeluyhdistys ry eli Lesy, perustettiin vuonna 2014. Tarkoituksenamme on edistää eläinten hyvinvointia Lohjalla ja lähikunnissa. Vastaamme Lohjan alueen löytöeläimistä ja Siuntion löytökoirista. Löytöeläintalomme sijaitsee osoitteessa Karstuntie 354, Lohja (entinen Hiiden koulu).

Löytöeläintalossa löytöeläimet asuvat mukavasti lakisääteisen 15 vrk ja päätyvät sen jälkeen kodin etsijöiksi. Mikäli harkitset kissaa tai koiraa, voit olla yhteydessä Lesyn päivystysnumeroon. Resurssiemme mukaan pyrimme ottamaan hoitoon myös sellaisia lemmikkejä, joita omistaja ei sairauden tai muun syyn takia voi ylläpitää.

Panostamme ongelmien ennaltaehkäisyyn, tiedotamme ja neuvomme, sekä osallistumme aktiivisesti alueen tapahtumiin ja toimintaan. Auta meitä auttamaan!

Rahankeräyslupa RA2020/956 Lue lisää

Lahjoituskohteet

Löytöeläimet

Valitettavan moni eläin ei pääse palaamaan alkuperäiseen kotiinsa, vaan jää yhdistyksen eläintalolle jopa useammaksi kuukaudeksi, ennen kuin sille löytyy uusi koti. Lohjan kaupunki korvaa tästä ainoassaan lakisääteisen 15 vuorokautta. Tämän jälkeen eläimestä syntyvät kulut, kuten ravinto, kissanhiekka ja eläinlääkärikulut jäävät lahjoitusvaroin katettavaksi. Tue lohjalaisten löytöeläinten kotiuttamista valitsemalla tämä lahjoituskohde.

 
Lohja