Valitse Sydämellä
Lohjan eläinsuojeluyhdistys logo
Lahjoituskohteet ja järjestöt

Lohjan eläinsuojeluyhdistys

Lohjan eläinsuojeluyhdistys ry eli Lesy, perustettiin vuonna 2014. Tarkoituksenamme on edistää eläinten hyvinvointia Lohjalla ja lähikunnissa. Vastaamme Lohjan alueen löytöeläimistä ja Siuntion löytökoirista. Löytöeläintalomme sijaitsee osoitteessa Karstuntie 354, Lohja (entinen Hiiden koulu).

Löytöeläintalossa löytöeläimet asuvat mukavasti lakisääteisen 15 vrk ja päätyvät sen jälkeen kodin etsijöiksi. Mikäli harkitset kissaa tai koiraa, voit olla yhteydessä Lesyn päivystysnumeroon. Resurssiemme mukaan pyrimme ottamaan hoitoon myös sellaisia lemmikkejä, joita omistaja ei sairauden tai muun syyn takia voi ylläpitää.

Panostamme ongelmien ennaltaehkäisyyn, tiedotamme ja neuvomme, sekä osallistumme aktiivisesti alueen tapahtumiin ja toimintaan. Auta meitä auttamaan!

Rahankeräyslupa RA2020/956 Lue lisää

Lahjoituskohteet

Yleislahjoitus Lesylle

Eläinsuojelutyö on paljon muutakin kuin suoraa työtä eläinten parissa. Maksamme löytöeläintalon tiloistamme vuokraa, sähköä, tietoteknisiäkuluja, vakuutuksia ja monia muita ”juoksevia asioita”, joista yhteensä kertyy yllättävän suuri vuosittainen summa. Tue Lesyn varsinaista eläinsuojelutyötä tukevaa yleistoimintaamme valitsemalla tämä lahjoituskohde.

 
Lohja