Valitse Sydämellä
Lahjoituskohteet ja järjestöt

Kaikillekone

Kaikille kone -kampanjassa yrityskäytöstä poistuvat ja edelleen hyväkuntoiset tietokoneet kerätään lahjoitettaviksi vähävaraisille koululaisille ja opiskelijoille.

Lisäksi yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä kerätään rahalahjoituksia, joilla Kotimaanapu hankkii hyväkuntoisia koneita. Kotimaanapu ohjaa koneet tarvitseville koululaisille ja opiskelijoille yhteistyössä seurakuntien diakoniatyöntekijöiden kanssa.

Kaikille kone -kampanjassa on vapaaehtoisvoimin mukana joukko teknologiayrityksiä ja yhteiskunnan toimijoita. Kampanja sai alkunsa jouluna 2015, jolloin suomalaisen pelialan tekijät saivat idean kerätä yrityksiltä käytettyjä tietokoneita perheille, joilla ei muuten ole varaa sellaisia hankkia.

Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Rahankeräyslupa RA/2020/639 Lue lisää

Lahjoituskohteet

**Kaikille Kone**

Auta nuorta! Lahjoita nuoren syrjäytymisen ehkäisemiseen Kaikille Kone kampanjan kautta.

Kaikille kone -kampanjassa yrityskäytöstä poistuvat ja edelleen hyväkuntoiset tietokoneet kerätään lahjoitettaviksi vähävaraisille koululaisille ja opiskelijoille. Lisäksi yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä kerätään rahalahjoituksia, joilla Kotimaanapu hankkii hyväkuntoisia koneita. Kotimaanapu ohjaa koneet tarvitseville koululaisille ja opiskelijoille yhteistyössä seurakuntien diakoniatyöntekijöiden kanssa. Kaikille kone -kampanjassa on vapaaehtoisvoimin mukana joukko teknologiayrityksiä ja yhteiskunnan toimijoita. Kampanja sai alkunsa jouluna 2015, jolloin suomalaisen pelialan tekijät saivat idean kerätä yrityksiltä käytettyjä tietokoneita perheille, joilla ei muuten ole varaa sellaisia hankkia. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

 
Valtakunnallinen