Valitse Sydämellä
ETKL Logo
Lahjoituskohteet ja järjestöt

Ensi- ja turvakotien liitto

Autamme vuodessa lähes 22 000 apua hakevaa.

Me osaamme auttaa, kun joku läheinen on väkivaltainen tai uhkailee, lapsi näkee ja kokee väkivaltaa, perheen arki on kaoottista ja esimerkiksi lasten koulunkäynti ei suju, vanhemmat tarvitsevat apua ja tukea arjen sujumiseen sekä vauvan kanssa olemiseen, vauvaa odottava äiti tai vauvaperhe tarvitsee tukea päihteettömyydessä, äiti uupuu tai masentuu esim. synnytyksen jälkeen, äiti tarvitsee jonkun tuekseen vauvan odotukseen ja synnytykseen, isä ei löydä paikkaansa perheessä, lapsiperheen vanhemmat eroavat, lapsen ja vanhemman tapaamiseen tarvitaan turvalliset olosuhteet, lapsi on kaapattu tai uhataan kaapata tai huoltokiista on vaikea.

Sinä voit auttaa lahjoittamalla!

Rahankeräyslupa RA/2020/1625 Lue lisää

Lahjoituskohteet

Yleislahjoitus Ensi- ja turvakotien liiton toimintaan

Autamme lapsia ja heidän perheitään, jotta jokainen on turvassa omassa kodissaan. Meitä tarvitaan, kun vauvaperheen arki ei suju tai perheessä on väkivaltaa, päihteitä tai vanhemmat eroavat.

Ympäri Suomea sijaitsevat jäsenyhdistyksemme auttavat vuodessa yli 22 000 henkilöä, joista 6000 on lapsia. Tukesi on tärkeä osoitus siitä, että lasten ja lapsiperheiden hyvinvointi on meidän kaikkien yhteinen asia.

 
Valtakunnallinen